AD mini Dyson

Recenze AKASA 4-pin PSU molex

Zobrazit katalog
AKASA 4-pin PSU molex - Redukce

Recenze AKASA 4-pin PSU molex

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA 4-pin PSU molex? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 140 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA 4-pin PSU molex. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA 4-pin PSU molex i vy.

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Working well without glitches
0 ×Nahlásit
Samuel, Neveklovflag
Hodnoceno 14.07.2022, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Horší provedení jsem snad neviděl. Obvykle jsem s produkty od Alzy spokojený, ale tentokrát to byla katastrofa. Cena konektoru je naprosto přepálená. Udělal bych líp, kdybych si konektory koupil a nakrimpoval to sám.
piny nejsou napevno - špatně se zapojuje
nedocvaklý jeden pin - při zapojení se vysouval mimo konektor a nešel zacvaknout
špatné kontakty
design
0 ×Nahlásit
Ľubomír, Smolnícka hutaflag
Hodnoceno 08.12.2021, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Funguje ako má
Farby ale je skrytý v bedni, takže ho nevidno
0 ×Nahlásit
Patrik, Banska Stiavnicaflag
Hodnoceno 06.05.2021, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Parada
0 ×Nahlásit
Peter, Mariankaflag
Hodnoceno 06.09.2020, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Spokojný s nakupom
0 ×Nahlásit
Tadeáš, Mokrovousyflag
Hodnoceno 24.01.2020, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Funguje dobře. Dával jsem starší desku do nového case a na desce nemám konektor pro nový větřáček toho case. Tohle to krásně vyřešilo.
0 ×Nahlásit
Jan, Křešiceflag
Hodnoceno 11.01.2020, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Dělá co má
Možnost snížených otáček 2x
Nic
0 ×Nahlásit
Jiří, Prachaticeflag
Hodnoceno 13.09.2019, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Naprosto splňuje, co jsem od něj očekával.
0 ×Nahlásit
Jan Janák, Jihlavaflag
Hodnoceno 25.06.2019, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
funguje
tužší zástrčka
0 ×Nahlásit
Marek, Brnoflag
Hodnoceno 26.05.2019, varianta AKASA 4-pin PSU molex
Ověřený nákup
Zatím funguje dobře nikde žádný problém!
Zakladní deska měla jen k dispozici 1x cpu fan 1x fan connector díky tomu jsem rozšížil další konektory
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 35
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací