Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

AlzaCafé Rozdíl? Cena!

Recenze AKASA AK-NC054-BL Leo modrý

Zobrazit katalog
AKASA AK-NC054-BL Leo modrý - Držák pro tablet

Recenze AKASA AK-NC054-BL Leo modrý

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA AK-NC054-BL Leo modrý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 78 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA AK-NC054-BL Leo modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA AK-NC054-BL Leo modrý i vy.
289,-
Skladem 4 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Starovice 19.08.2021
Kvalitní produkt, stabilní, masivní, takto si představuji stojan na tablet.
  žádné
Radoslav, Snina 05.06.2015
Hlinik, guma Po stole sa nesmika, ani osadeny tablet v stojane 3 polohy naklonu Cena ziadne
Firma, Praha 19.04.2022
Velmi šikovný I na 11" tablet
Petr, Brno 25 02.01.2022
skvělý
Miroslava, Chomutov 1 05.10.2017
Velmi pevný a stabilní stojánek, tablet i mobil perfektně drží na šířku i na výšku, lze vybrat ze tří úhlů náklonu.
Petr, Praha 22.09.2017
Bytelné, na materiálu se nešetřilo, něco to váží Tři polohy naklonění tabletu Pěkný design Možná když to budete převážet, tak je to dost velké
Jaroslav, Liberec 11.07.2017
Funguje skvěle a dobře drží tablet.
David, Praha 9 - Újezd nad Lesy 09.07.2017
velmi povedený výrobek. Stabilní, gumy krásně chrání před poškozením tabletu a stolu. Vypadává guma co je na zadní spodní části,ale nic neřešitelného,kapka lepidla to opraví.
Zakaznik, Svárov 25.08.2016
Bytelnost
Zdeněk, Nová Role 06.03.2016
Je polohovatelný a zvolený materiál je supr. Tablet se ani nehne. Splnilo to ke spokojenosti všechny mé představy. Mohu jen doporučit.
123
 
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací