XXL týdny Všude vedro, doma ne

Recenze AKASA AK-NC054-BL Leo modrý

Zobrazit katalog
AKASA AK-NC054-BL Leo modrý - Stojan

Recenze AKASA AK-NC054-BL Leo modrý

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA AK-NC054-BL Leo modrý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 75 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA AK-NC054-BL Leo modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA AK-NC054-BL Leo modrý i vy.
339,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 75 zákazníků
Napsat recenzi
5 60 ×
4 11 ×
3 3 ×
2 1 ×
1 0 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Radoslav, Pardubice 05.06.2015
Hlinik, guma Po stole sa nesmika, ani osadeny tablet v stojane 3 polohy naklonu Cena ziadne
Miroslava, Chomutov 1 05.10.2017
Velmi pevný a stabilní stojánek, tablet i mobil perfektně drží na šířku i na výšku, lze vybrat ze tří úhlů náklonu.
Petr, Praha 22.09.2017
Bytelné, na materiálu se nešetřilo, něco to váží Tři polohy naklonění tabletu Pěkný design Možná když to budete převážet, tak je to dost velké
Jaroslav, Liberec 11.07.2017
Funguje skvěle a dobře drží tablet.
David, Praha 9 - Újezd nad Lesy 09.07.2017
velmi povedený výrobek. Stabilní, gumy krásně chrání před poškozením tabletu a stolu. Vypadává guma co je na zadní spodní části,ale nic neřešitelného,kapka lepidla to opraví.
Zakaznik, Svárov 25.08.2016
Bytelnost
Zdeněk, Nová Role 06.03.2016
Je polohovatelný a zvolený materiál je supr. Tablet se ani nehne. Splnilo to ke spokojenosti všechny mé představy. Mohu jen doporučit.
Jaromír 01.02.2016
výborná stabilita
Alice 26.01.2016
Perfektní na každý tablet a tři možnosti náklonu. Stabilní, neklouže, jsem spokojená. Nic.
Zákazník 06.10.2015
Zaujala mě možnost vybrat si barevné provedení a možnost tří poloh.
Design Provedení Pevně drží (neklouže) Tři polohy Univerzální provedení Zatím jsem nic neobjevil
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi