Nakupování budoucnosti MPLA179769

Recenze AKASA FLEXA molex na 5x ventilátor PWM

Zobrazit katalog
AKASA FLEXA molex na 5x ventilátor PWM - Redukce

Recenze AKASA FLEXA molex na 5x ventilátor PWM

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA FLEXA molex na 5x ventilátor PWM? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 120 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA FLEXA molex na 5x ventilátor PWM. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA FLEXA molex na 5x ventilátor PWM i vy.
249,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,4
Hodnotilo 120 zákazníků
Napsat recenzi
5 80 ×
4 19 ×
3 10 ×
2 3 ×
1 8 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
82 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin, Praha 4 - Krč 20.04.2020
Několik lidí se zde zmiňuje, že jim nefunguje ovládání ventilátorů PWM. Po tom, co jsem zjistil, že jen jeden z 5ti kabelů má fyzický 4pin a ostatní jen 3piny, jsem byl také dosti skeptický. Po zapnutí větráky opravdu hučeli na 100%. Stačilo ale v BIOSU přepnout CHA_FAN na PWM mód a vše funguje jak má.
Funguje PWM Opletené kabely
Zákazník 16.08.2014
Works well
GREAT NOTHING
Milan, Pelhřimov 27.10.2014
Plní účel popsaný ve vlastnostech zboží. nic
Tomáš, Poděbrady 29.04.2015
Bezchybná funkce Nepřiměřená cena
Václav, Praha 9 Prosek 31.05.2017
Nedoporučuji. Po zakoupení a připojení 4 nových PWM větráků mi PC téměř vzlétlo, jelikož regulace otáček vůbec nefungovala. Při připojení napřímo regulace fungovala korektně, takže deskou ani větráky to nebylo...
Připojí 5 větráků PWM signál naprosto nemá vliv na výkon větráků Docela drahé v porovnání s přímou redukcí z MOLEXu, za předpokladu že PWM nefunguje
Tomáš, Oldřišov 14.03.2020
Splnil očekávaní. Regulace funguje.
poměr cena/výkon počet výstupů možnost propojení několika kusů redukce na sebe nemám rád, když z chráničky čouhají u konektorů jednotlivé vodiče - nižší kvalita zpracování, která ale odpovídá ceně
Jiří, Závraty 04.01.2020
Délka kabelů Nic
Vít, Praha 6 - Bubeneč 03.03.2018
Funguje s pwm ventilátory Opravdu dlouhý takže lze roztahat po celé skříni Opletené takže nehyzdí Jedna zásuvka obsahuje i kablik pro otáčky
Tomáš, Branišovice 24.11.2017
super věc na větráky interně do PC
Zakaznik 02.10.2016
Great quality fan splitter for connecting and controlling multiple fans at once. I only needed it for 2 fans but I bought the 5x splitter in case I add more fans later on. Its black and braided and just generally feels like a quality product. It gets its power straight from the Power Supply so I don't think frying your motherboards 4pin fan header to control the fans is ever going to be an issue. You get about 45cm between each 4pin connector and I had no trouble putting it at the back of the case with the rest of my cables. For reference, I'm using a Fractaldesign Define S case.
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi