Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Recenze AKASA Lokstor M51

Zobrazit katalog
AKASA Lokstor M51 - Rámeček na disk

Recenze AKASA Lokstor M51

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA Lokstor M51? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA Lokstor M51. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA Lokstor M51 i vy.
1 699,-
Skladem 3 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Juraj, Senecflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
Veľmi spokojný kúpil som ho aj dcére.
Odporúčam každému kto si chce robiť zálohy na externý disk.
Možnosť vloženia malého aj veľkého HD
Pozor nutnosť úpravy v biose SATA vstupov do ktorých zapojíte šaflík
Nemá to bohužiaľ chladenie. Budem ho musieť dorobiť.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Ústí nad Labem 1flag
Hodnoceno 01.08.2023, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
Výhoda vypínače
Nic
0 ×Nahlásit
Josef, Hořiceflag
Hodnoceno 05.04.2023, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
0 ×Nahlásit
Golden Golem s.r.o, Praha 8 - Březiněvesflag
Hodnoceno 16.02.2023, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velmi kvalitni provedeni, doporucuji! Vse slape jak ma.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 10flag
Hodnoceno 08.09.2022, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
Zapojení disků přímo pomoci SATA. Mám také další zařízení, kde je připojení přes USB, nicméně nelze z něho bootovat i když je to v manuálu napsáno.
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
Ideální kancelář s.r.o., Praha 8flag
Hodnoceno 09.03.2020, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
HDD vložíš, šuplík zapneš vypínačem na přední straně, windows načtou. Super! Odpadá věčné přemontovávání disků do krabiček...
Rychlost
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 03.01.2020, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
Velmi snadné vkládání disků
Kompletní dodávka kablíků pro 2 způsoby propojení s počítačem
Obsahuje 2 samostatné SATA porta, což je skvělé při klonování disků.
Poměrně špatný odvod tepla z disků. Při trvalém provozu disků v Lokstoru nutno řešit !!
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 9 - Letňanyflag
Hodnoceno 28.09.2018, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
Komfortní výměna disků
Pěkný design
0 ×Nahlásit
Jiří, Chotěbořflag
Hodnoceno 14.03.2018, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
pro veškeré sata disky
každý disk přímo napojen na svou sběrnici
Nativní přístup k diskům bez převodníku
Stačí jeden konektor napájení Sata disků pro celý rámeček
Disky se v rámečku více zahřívají, na druhé straně v něm nejsou neustále.
V návodu by mohli uvést že je nutné v biosu základní desky povolit k daným portům přístup v režimu Hot Plug (eSATA), aby se mohl běh disku korektně ukončit a pak teprve vyjmout.
0 ×Nahlásit
Ľuboš, Šuranyflag
Hodnoceno 08.06.2017, varianta AKASA Lokstor M51
Ověřený nákup
Užitočná vec.
Dobré vyhotovenie.
Používanie bezproblémové.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 23
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací