Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

AlzaPlus+ Vivo X80 Lite

Recenze AKASA Tidy Kit 2

Zobrazit katalog
AKASA Tidy Kit 2 - Souprava na svazování kabelů

Recenze AKASA Tidy Kit 2

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA Tidy Kit 2? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 98 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA Tidy Kit 2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA Tidy Kit 2 i vy.
86,-
Skladem > 20 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jakub, Fryšták 14.02.2015
Velice pěkný způsob organizace kabeláže.
Lze svázat i tlustší svazky káblů
Zákazník 06.05.2014
Zdá se mi to jako nejlevnější řešení pořádání kabelů. Pro ty ke nemají kabelů extra hodně to stačí. :)
Praktický Rychlý na montáž
Jan, Kladno 7 19.03.2015
kvalitní provedení suchý zip - možnost rozepínat a znovu zapínat dlouhé
Filip, Batelov 26.11.2018
estetičtější, než elektrikářské stahovací pásky lze rozepnou a přidat/ odebrat kabel vhodné na organizaci kabelů, jak v kanceláři, tak i na doma
Zakaznik, Květnice 16.03.2018
Splňuje to co má splňovat Málo kusů :)
Jan, Praha 06.10.2017
Tyto pásky jsem si skutečně oblíbil. Plní svojí funkci a dobře vypadají.
Jaromír, Jabkenice 18.08.2017
široké a dobře drží chtělo by to i jiný rozměr
Šimon, Hýskov 30.10.2016
5 ks Plní funkciu ako má
Tadeáš, Strupčice 25.10.2016
perfektní věcička nejen do počítačové skříně
Daniela, Hradec Králové 15.10.2016
jednoduché použití je jich jen 5 ale za tu cenu
123 ...
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací