Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Mastercard Obchodník roku 2021 Galaxy Watch4

Recenze Alcad AI-400

Zobrazit katalog
Alcad AI-400 - Zesilovač

Recenze Alcad AI-400

Zajímají Vás názory a recenze na Alcad AI-400? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 62 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Alcad AI-400. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Alcad AI-400 i vy.
1 099,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alexandr, Tismice 05.12.2017
Alcad AI-400 má opravdu F-šroubovací konektory, ne jak tu někdo píše že má nástrčné anténní ! I když z výroby je nastaven trimry na nejvyšší hodnotu zesílení, došlo k připojení k poklesu signálu. Zatím jsem nepřišel na to čím to je, Ve výsledku jsem vzal obyčejný rozbočovač a nahradil ho tímto zesilovačem. Síla signálu se zlepšila, obrazy na dvou TV nekostičkuje. Více laborovat budu v létě, podle "velmi pozitivních" recenzí by problém měl být jinde :)
Jiří, Jičín 06.08.2020
čtyři výstupy slušný signál splnilo to moje očekávání televize mají velmi slušný obraz z obyčejné antény zatím nic
Martin, Brtnice 22.06.2020
Funguje Vyřešil problémy s kvalitou přijmu a přidal pár kanálů navíc Tváří se kvalitně Nízké krytí proti vodě mi trochu dělá vrásky, protože ho můžu umístit na půdě pouze na komín, po kterém občas zatéká, ale kutil bezpečně najde řešení
Martin, Praha 5 - Stodůlky 06.12.2018
Snadná instalace. Okamžitě se mi zlepšil TV signál
Radomír, Prostějov 31.10.2018
Dobře zesiluje signál na dlouhý koaxiál. Každý pasivní rozbočovač ztrácí signál, s tímhle ba naopak získá. Žádné
Firma, Dětřichov u Moravské Třebové 27.12.2016
Naprostá spokojenost, vyřešil malý signál ve složité lokalitě nic
Richard, VELIKÁ VES 13.03.2016
naprosto vyborny produkt mam dum v prdelakove za Prahou (Velika ves) je tu mega problem se signalem a az tento zesik a antena Fuba mi konecne zajistily cisty prijem vsech dostupnych kanalu.
okamzite jede jak fik vic nez citelne zesileni moznost regulace sily zesileni pro kazde pasmo single ze jsem o tomto produktu nevedel drive mohl jsem usetrit ranec casu a penez
Zákazník 29.11.2014
Potřeboval jsem rozbočit signál z STA do 4 tv a funguje to výborně.
Funguje výborně,dobrý vzhled a možnost připevnit na zed. Nic
Jiří 14.06.2015
perfektní zesílení výborná kvalita obrazu i zvuku vstupy do zesilovače nejsou vybaveny šroubovacími konektory na propojení s kabelem až doma zjistíte že musíte jet zpět a dokoupit je. Jinak ale maximální spokojenost
Milan, Vělopolí 11.02.2021
Zesílení prostě funguje a zesiluje. S anténním napájením a správným anténním předzesilovačem (umístěn v anténě) musí člověk chytit Multiplex24 všude i v ďolíku. Nesmí být byt vystaven povětrnostvím podmínkám - zima, vhlko, déšť a naopak horko, slunce. Já jsem u rodičů umístil v domácích podmínkách a druhý u švagra na půdě.
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi