Léto s Alzou Stany Ratikon

Recenze ALPINE SXE-1750S

Zobrazit katalog
ALPINE SXE-1750S - Reproduktory do auta

Recenze ALPINE SXE-1750S

Zajímají Vás názory a recenze na ALPINE SXE-1750S? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ALPINE SXE-1750S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ALPINE SXE-1750S i vy.
1 690,-
Na objednávku – termín upřesníme
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 24 zákazníků
Napsat recenzi
5 14 ×
4 8 ×
3 2 ×
2 0 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Ladislav, Děčín 27 09.10.2013
mám je v octavii I a perfektně pasují,doporučuji
Břetislav, Nový Vestec 24.05.2012
V porovnání výkon/cena nemá chybuPasují do většiny autNěkolik způsobů montáže výškových reproduktorůPři pečlivé montáži velice kvalitní zvuk a podání prostoruMohu jen doporučit,například do Škoda Fabia Snad nic,jen pro ty kdo chtějí větší výkon ať od tohoto kompa nečekají,že jim roztrhá dveře.
Jiří, Trnová 17.02.2013
Naprosto spokojen Žádné
Dominik, Městec Králové 22.03.2015
Pro toto zboží jsem se rozhodl díky jemu vzhledu a vyvážené položce výkon/cena.
Michal, Karlovy vary 03.09.2013
Velmi kvalitní a povedené repro čistý zvuk i při vyšších hlasitostech zvlášť výškové reproduktory pouze absence krytů
Zákazník 04.06.2013
Poměrně silné basy Kvalitní zvuk Snadná montáž
PeLiCZE 27.05.2013
Pokud se rozhodujete mezi reproduktory v této cenové relaci, zvažoval bych právě tyto.
Poměrně dobré doplnění basů k tubovému subwooferu. Dobré výšky. Hlasité. Poměr cena\výkon. Parádně pasují do koncernových aut VW. Snad jen by mohli mít výhybku místo kondenzátoru.
Jakub, Revnice 27.07.2015
Hraji slusne. Basy prumer, stredy a vysky dobre. Jeden bas. repro drnci pri vyssi hlasitosti. jinak ok
Ondřej, Chvaletice 04.05.2015
slušné výšky cena vs výkon basy jsou trochu slabší ale není to hrůza
Tomáš, Praha 6 04.03.2014
vyborny zvuk na vyssi hlasitosti (vyborne vysky i basy). Lepsi nez origo WV Bora, Passat jednoducha zamena za original bez letovani (po mensim zuzeni pasuje do orig. konektoru)
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi