Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaCafé Vivo X80 Lite

Recenze Anděl "Chráněné dílny Kopeček"

Zobrazit katalog
Anděl "Chráněné dílny Kopeček" - Charitativní

Recenze Anděl "Chráněné dílny Kopeček"

Zajímají Vás názory a recenze na Anděl "Chráněné dílny Kopeček"? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 570 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Anděl "Chráněné dílny Kopeček". Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Anděl "Chráněné dílny Kopeček" i vy.
100,-
Skladem > 20 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Lenka, Kaznějov 12.02.2013
Čekala jsem kočičku ve velikosti přívěsku na klíče. Je to ale spíš polštář. Snad její zakoupení pomohlo dobré věci. Navíc potěšila obdarovaného.
Zákazník 20.11.2013
Vypadá dobře, a uděláte radost minimálně 2 lidem :-)
 
Jiří, Liberec 21.10.2013
polstarek super vyborna forma nenasilne propagace charitativni pomoci, kdy si clovek muze overit v pohodli domova kam penize jdou a bez dalsich nakladu prispet (dopravu si clovek uz vetsinou hradi za nakupovany predmet), pro Alzu za toto rozhodne palec nahoru
Michal, Praha 6 09.03.2014
vyborny napad, rozdavam je jako darky :-) a jeste to podpori dobrou vec
Zákazník 02.01.2014
DOPORUČUJI!!!POMOC,NEMOCNÝM LIDEM,ZAKOUPENÍM,TOHOTO VÝROBKU!!!NAKUPUJTE A PŘISPĚJTE,NEMOCNÝM LIDEM!!!
VELMI PĚKNÉ A ZAJÍMAVÉ A SLUŠNÁ CENA!!! ŽÁDNÉ NÁMITKY!!!
Bohumil, Cerhovice (okr. Beroun) 29.12.2013
Nápadité a propracované Špatně baleno-ušpiněno
Václav, Vysoká u Příbramě 26.07.2013
Je to pro dobrou věc, kočka je docela velká, pěkně zpracovaná. Náš malý ji má jako polštářek. Dá se na ní dobře spát :-)
Firma, Dřenice 10.04.2013
móóóc pěkný kočičáci
Lucie 09.04.2013
Krásná hračka nebo polštářek. A každého potěší. Vyšší cena není překázkou, když podpoří dobrou věc.
 
Zákazník, Nymburk 18.03.2013
nádherná kočička která se našemu dítěti moc líbí a spinká s ní
123 ...
 
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací