Léto s Alzou MPLA179769

Recenze ASUS USB-N10 NANO B1

Zobrazit katalog
ASUS USB-N10 NANO B1 - WiFi USB adaptér

Recenze ASUS USB-N10 NANO B1

Zajímají Vás názory a recenze na ASUS USB-N10 NANO B1? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 123 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ASUS USB-N10 NANO B1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ASUS USB-N10 NANO B1 i vy.
299,- 219,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,3
Hodnotilo 123 zákazníků
Napsat recenzi
5 74 ×
4 25 ×
3 9 ×
2 5 ×
1 10 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
80 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

K50 25.02.2014
ja by som len reagoval na pani co tu pise, ze sa s tymto adapterom nedodava navod na vytvorenie AP. nie je to pravda, navod je na prilozenom CD v PDFku, podrobny a v ceskom jazyku.
kvalitne vyhotovenie ultra kompaktny rozmer rychlost moznost pohodlneho nastavenia AP pekny dizajn modreho podsvietenia slusne pokrytie, mne na tom ficia dva kompy a tablet. btw cez tri steny je problem pri kazdom podobnom zariadeni, pretoze pri 2-3 dB internej anteny to inak ani nejde. v podstate nic
Zakaznik 24.06.2015
jednoducha instalacia nestabilita pripojenia zariadenie som potreboval na PC, ktory bol nonstop online a potreboval som nan pristup na dialku - za 2 dni som k nemu musel vycestovat 3x kvoli nestabilite pripojenia
Zákazník 07.02.2014
  Zatim žádné.
Zakaznik 25.10.2016
Funuje pod Linux Po case sa odpoji a uz sa nevie na wfii pripojit znovu ( Linux ) V case pisania tohoto komentara (23.10.2016) boli drivery pre Linux targetovane na starsi kernel, kompilacia skoncila s chybami
Zakaznik, Šlapanice u Brna 15.11.2018
Spolehlivě funguje Podpora v Linux (není potřeba nic instalovat) Malý Ve Windows musíte instalovat ovladač
Jan, Praha 8 - Libeň 22.05.2017
Plne kompatibilný s Ubuntu 16.04 LTS a jeho generickým ovládačom (nie je potrebná ani inštalácia dodatočného ovládača). Pripojenie sa k WiFi sieti, či vytvorenie hotspotu na zdielanie káblového internetového pripojenia s telefónom funguje vynikajúco. Hotspot vytváram podľa tohto návodu: https://askubuntu.com/questions/762846/how-to-create-wifi-hotspot-in-ubuntu-16-04-since-ap-hotspot-is-no-more-working/762885#762885?newreg=44f9946ae0e54eecb2cb13bdee51b0eb Jednoznačne doporučujem. Nepodporuje WiFi 802.11ac, teda nižšia prenosová rýchlosť na novších laptopoch a PC. Môj laptop má ale len USB 2.0 porty, čiže rýchlosť WiFi 802.11ac by bola rovnaká ako u WiFi 802.11n.
Václav, Rokycany 10.09.2016
U mě v aktuálních W10 po vložení do USB začal fungovat jako další wifi adaptér během několika vteřin Koupil jsem ho jako podporu k nespolehlivé wifi v notebooku a úlohu plní, velikost je ideální Síla signálu ca. o jeden dílek nižší než u antény nb, což je vzhledem k rozměrům naprosto ok Trochu se zahřívá, ale jen mírně
Jarmila 03.08.2016
hned ako som ho dala do notebooku začal pracovat nepotreboval žiadne nastavovanie je malý šikovnýpresne to som potrebovala nepoznám žiadne
Patrik, Nymburk (okr. Nymburk) 04.04.2016
Vše funguje jak má :) Rychlost Dosah Nic :)
Lucia 25.01.2016
  slabí signál v druhej miestnosti
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi