AlzaCafé 6 tipů, jak ušetřit

Recenze ATEN CS-62U

Zobrazit katalog
ATEN CS-62U - Přepínač

Recenze ATEN CS-62U

Zajímají Vás názory a recenze na ATEN CS-62U? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 91 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ATEN CS-62U. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ATEN CS-62U i vy.
1 299,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Ondřej, Brno 19.06.2013
Skvělé, přepíná monitor, klávesnici, myš a repráky Odposlouchává dění na standartní USB klávesnici a přepíná po dvojstisku klávesy Scroll Lock Je fakt skvělé, že to mám zahrabané pod stolem a nemusím na to nikdy sahat Měl jsem obavy, jestli se klávesnice a myš nebude pokaždé odhlašovat a přihlašovat, ale není to tak (tváří se jako že je k oběma počítačům připojená trvale) Už půl roku funguje skvěle bez jakýchkoli problémů (ať žijou klávesnice a myši za sto padesát kaček!!!) Technomaniakům s myší 2000dpi a víc to fungovat nejspíš nebude (nejspíš umí přepínat a odposlouchávat pouze běžné levné klávesníce a myši pro USB 1.0 LowSpeed) Malé mínus- musíte si přečíst návod- nesmíte zaměnit USB port pro klávesnici a USB port pro myš
Firma, Opava - Komárov 08.04.2013
Rychlá montáž nikde to nezavazí. dostatečně dlouhé kabely prostě splnilo to mé očekávání Nic sem nenalezl.
Firma, Praha 6 22.02.2012
Super věc. Pokud třeba máte svůj notebbok v práci a před šéfem je vám hloupé serfovat na svém notebooku. Pak tenhle systém je super. Jednoduché přepínání. Propojíte obrazovky, zvuk, klávesnici a myš. Pak na klávesnici kterou máte připojenou k tomuto kabelu zmáčknete rychle dvakrát po sobě tlačítko scroll lock - blikne vám monitor a tím přepnete mezi počítači. Zůstává vám jeden monitor jedna klávesnice, myš a jedny bedýnky k počítači. Nemusíte odbíhat přepínat atd.nebo schovávat notebook. Ten můžete mít zavřený přepnutý pod stolem a přpínáte jen obrzovku tlačítkem na klávesnici. Jednoduché praktické na stole vám zůstane jen jedno ovládání pro dva počítače.Hurá.
rychlé přepínání jednoduché na zapojení žádný software žádné
Zákazník 22.07.2014
splnil účel, ale horší kvalita obrazu na monitoru
  horší kvalita obrazu na monitoru
Honza 08.11.2013
Plně funkční Přepíná bez problémů Podporuje zvuk Přepnutí na dvojstisk ScrollLock Funguje i na myší Logitech G500 s 5700dpi Mírně neostrý obraz, nejspíše díky ztrátám na VGA přechodech.
Firma, Třešť 21.09.2016
prima pomocník nic
Firma, Praha 6 11.05.2016
Nyní už funguje bez problémů a spolehlivě. ATEN support poradil postup. Na počátku nechtěla fungovat přes switch myš. Klávesnice byla bez problému. Bylo třeba udělat reset. Pak se to chytlo.
Martin, Slaný 08.02.2016
Funguje parádně
Firma, Brno 18.11.2015
Rychlost přepnutí Přepínání pomocí klávesnice Žádná instalace Funguje i s Ubuntu Při přepnutí na druhý počítač nepřehrává zvuk z prvního počítače (pro někoho možná výhoda)
Alan, OSTROV 30.03.2015
Perfektní, funguje na první zapojení! Doporučuji.
123 ...
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací