Recenze ATEN US224

Zobrazit katalog
ATEN US224 - Přepínač

Recenze ATEN US224

Zajímají Vás názory a recenze na ATEN US224? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 82 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ATEN US224. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ATEN US224 i vy.
544,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Václav, Česká Lípaflag
Hodnoceno 10.07.2024, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
Vše OK, Naprostá spokojenost.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 23.06.2024, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
Rychlá dodávka po objednání
0 ×Nahlásit
Tomáš, Slavíkovflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
Za tu cenu to není nejhorší, ale tlačítko na přepínání se často zasekává a moje trpělivost není neomezená.
Funguje, když funguje tlačítko
Přepínací tlačítko není na switchi + má vlastní kabel
Tlačítko je nekvalitní a často se zasekává
0 ×Nahlásit
Tomáš, Opava 1flag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta ATEN US224
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Používám k přepínání periferií mezi osobním pc a firemním notebookem
Jednoduchost
4 usb
Tlačítko pro přepínání působí levně a asi nebude mít dlouhou životnost
0 ×Nahlásit
Karel, Praha 4flag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
jeden z mála výrobků s touto funkcí pro USB
přepínací tlačítko (dálkové ovládání)
0 ×Nahlásit
Branislav, Rajec nad Rajčiankouflag
Hodnoceno 06.03.2023, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
Switch funguje ako má. Bez nutnosti ďalšej inštalácie softwaru. Mne osobne neprekáža, že nie je vidieť kontrolku, ktorá signalizuje, ktoré zariadenie používa napr. klávesnicu s myšou. Pohnem myšou a vidím 🙂... Po stlačení tlačítka, ktoré má inak dostatočne dlhý kábel zariadenie reaguje rýchlo. Jediná slabina môže byť však práve v samotnom tlačidle, ktoré (ako tu už v pár recenziách bolo zmienené) pôsobí lacno a častým prepínanmí medzi zariadeniami môže odísť rýchlejšie, čo znefunkční celé zariadenie.
0 ×Nahlásit
Kamil, Květniceflag
Hodnoceno 27.08.2022, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
Přepínací tlačítko je slabinou stroje. Po cca pul roce došlo k jeho rozbití (je to plast tlačítko v ceně asi 0,5Kč) a tím je znehodnocen celý přepínač. Už je bohužel v koši. Nedoporučuji...
při prvním zapojení hned fungovalo jak má
přepínací tlačítko je velmi laciné nejen na pohled, ale i funkčně. Zasekává se a pak nepřepíná.
0 ×Nahlásit
Oto, Hurbanovoflag
Hodnoceno 28.03.2022, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
Po zapojeni funguje ako ma
funguje na win 10 a win 7
0 ×Nahlásit
Matyáš, Pardubice - Svítkovflag
Hodnoceno 19.03.2021, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
Rychlé přepínání
Snadná instalace
Nic, funguje spolehlivě
0 ×Nahlásit
Roman, Moravanyflag
Hodnoceno 20.10.2020, varianta ATEN US224
Ověřený nákup
funguje spolehlive jak ma
pro prepinani vstupnich zarizeni nepotrebuje dalsi napajeni
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 28
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací