Recenze Audio-Technica ATH-M40x

Zobrazit katalog
Audio-Technica ATH-M40x - Sluchátka

Recenze Audio-Technica ATH-M40x

Zajímají Vás názory a recenze na Audio-Technica ATH-M40x? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 128 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Audio-Technica ATH-M40x. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Audio-Technica ATH-M40x i vy.
2 999,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Ivo, Praha 9flag
Hodnoceno 20.02.2024, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kvalitní zvuk
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Levné
Skvělý zvuk
Vyšší přítlak
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Za 3 roky pozivania maximalna spokojnost
Zvuk
Obycajny aj spiralovy kabel
Dostatocne dlhe kable
Netlacia
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 9 Kbelyflag
Hodnoceno 20.08.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Sluchátla ok, kabel na nic. Ještěže jsem koupil na Alze, jinak bych už brečel.
pro amatérský poslech vynikající
Alza navzdory zamítnuté reklamace ze strany servisu, zaplatila nový kabel na své náklady.
Kabel měl životnost cca 6 měsíců. K reklamaci nutno poslat i sluchátka.
kabel 3.5 jack není standardní
0 ×Nahlásit
Tomáš, Mníšek pod Brdyflag
Hodnoceno 20.08.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Konstrukce
Vydrží pády na zem
Zvuk je v pohodě i na mixování
Poškozené náušníky se dají do - oloupat celé, umýt a používat jako semišové, protože je pod umělou kůží příjemný materiál
Občas konstrukce
Po roce se oloupou náušníky, takže pořizuji náhradní
Po roce se oloupala také horní pogumovaná část, protože sluchátka zavěšuji za ocelový trn. (tohle nevím jak bude vypadat za pár dalších let)
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 5flag
Hodnoceno 17.07.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
zvuk je v nejlepším slova smyslu analytický, nic nepřidává, je velmi detailní a vyrovnaný. Sluchátka také velmi dobře hrají prostorově a ne "v hlavě"
zvuk
2 kabely
provedení
ocenil bych větší náušníky
docela velký přítlak na uši
0 ×Nahlásit
František, Plzeňflag
Hodnoceno 13.04.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Super. V cenove kategorii špička cena/výkon
Zvuk
Tvar
Komfort
Cena
Výdrž
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.04.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Zvuk
možnosť dať dole kábel
plastová konštrukcia. Po roku a pól sa nalomil rotačný mechanizmus.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.04.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Plochý zvuk - opravdu slyšíte jen ten zvuk co do nich dáváte, nijak nezdůrazňují žádné frekvence (někomu nemusí vyhovovat)
Po týdnu používání přestaly tlačit na uši a jsou velmi pohodlné
Robustní kabely, ke kterým dostanete i redukci jack 3.5 - 6.3
Kabel ve sluchátkách pevně drží, díky zacvaknutí
Izolují dobře zvuk, nikdo okolo neslyší co posloucháte
Shánět náhradní nebo jiný kabel bude problém, kvůli atypickému konektoru do sluchátek - zacvakávací jack
0 ×Nahlásit
Tomáš, Lhotkaflag
Hodnoceno 09.02.2023, varianta Audio-Technica ATH-M40x
Ověřený nákup
Kvalitní zvuk
Netlačí
Doporučuji dokoupit lepší naušníky
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 48
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací