Recenze Audio-Technica ATH-M50x

Zobrazit katalog
Audio-Technica ATH-M50x - Sluchátka

Recenze Audio-Technica ATH-M50x

Zajímají Vás názory a recenze na Audio-Technica ATH-M50x? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 172 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Audio-Technica ATH-M50x. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Audio-Technica ATH-M50x i vy.
3 799,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Lukáš, Jihlava 1flag
Hodnoceno 16.05.2024, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
Pokud jde čistě o zvuk, pak tohle je přesně ten bod, kdy za svoje peníze dostanete maximum. Výš už utratíte několikanásobné sumy za každé drobné zlepšení. A osobně si troufám tvrdit, že se to nevyplatí. Zkoušel jsem to. Kupte si M50x a peníze utraťte jinde.
Perfektní zvuk
Po delším poslechu začínají být trochu nepohodlná
0 ×Nahlásit
Michal, Kynsperk nad Ohriflag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
Vynikající zvuk bez zkreslení
hrají skvěle i na vysokofrekvenčních zesilovačích
konstrukce pevná
na uších sedí úplně parádně, a to i při používání brýlí
dodané kabely jsou opravdu kvalitní
nesundám je teď z uší :-)
0 ×Nahlásit
Norbert, Mostflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
Poprvé mám kvalitní sluchátka a slyším co jsem dříve neslyšel. Dobré řešení, když si nechcete povídat s drahou polovičkou :-) Trochu nezvyk, když máte tuhle kvalitu zvuku na uších. Budu si muset zvykat :-))))
Kvalita zpracování materiálu
Zvuk
Skladnost sluchátek
Náhradní kabely
???
0 ×Nahlásit
Vilém, Brnoflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
solidní zvuk,
dobrá izolace ven
poněkud silnější přítlak
0 ×Nahlásit
Martin, Havířovflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
konečně pořádný sluchátka slyším co jsem nikdy neslyšel kvalita !! doporučuji nebudete litovat
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 1 - Staré Městoflag
Hodnoceno 01.01.2024, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
Dobrý zvuk
0 ×Nahlásit
Miroslav, Pardubiceflag
Hodnoceno 27.11.2023, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pro mě perfektní sluchátka po všech stránkách. Někomu zvuk vyhovovat nemusí. Prodejce mi srovnal (snížil) cenu s konkurencí, takže jsem 450 Kč ušetřil. Za ty jsem si koupil na Aliexpress přepravní pouzdro přímo pro tato sluchátka
Krásný zvuk
O 100% lepší zvuk než moje původní "studiová" sluchátka
Perfektně sedí na uších
Skladnost
Tři kabely
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Václav, Kuřimflag
Hodnoceno 04.10.2023, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zvuk
Váha
0 ×Nahlásit
Leoš, Praha 6flag
Hodnoceno 29.08.2023, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
Mají svoje klady a zápory, ale klady naprosto převyšují.
Perfektní zvuk, o několik úrovní lepší než sluchátka Razer/HyperX a podobné přehypované značky.
Odolný a vyměnitelný kabel
Musíte si na ně zvyknout, ze začátku bolí uši. Ale stojí to za to. Nebo je možnost vyměnit náušníky.
Design - přijde mi že působí trochu lacině
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 05.07.2023, varianta Audio-Technica ATH-M50x
Ověřený nákup
nice monitors igs...
awful 4k boost, don't use for mixing
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 82
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací