Recenze AVerMedia TV DVD EZMaker 7

Zobrazit katalog
AVerMedia TV DVD EZMaker 7 - Střihová karta

Recenze AVerMedia TV DVD EZMaker 7

Zajímají Vás názory a recenze na AVerMedia TV DVD EZMaker 7? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 90 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AVerMedia TV DVD EZMaker 7. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AVerMedia TV DVD EZMaker 7 i vy.
1 739,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Petr, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
deformuje obraz
0 ×Nahlásit
Vendelín, Veľký Kýrflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
-
Nedalo sa spojazdniť na Win10
EZMaker 7 som vrátil
0 ×Nahlásit
Peter, Partizánskeflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
Perfektné spojenie videa s ps, pekná kvalita obrazu aj videa. Záleží samozrejme od kvality videopásky.
0 ×Nahlásit
Michal, Křiváčekflag
Hodnoceno 12.11.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
Funguje na první dobrou.
Software umožňuje konverzi, střih, efekty a řadu dalších možností.
Software není v češtině
Krátké kabely, nutné pořídit prodlužovací.
0 ×Nahlásit
Pavel, Prahaflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
funguje
duplikuje to co vidíte v tv
cena
nefunguje s obs ani s vlc
funguje pouze s přiloženým softwarem, který neumí vytvářet mp4
trvalo mi 2 dny než jsem to zprovoznil
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.07.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
Převaděč rozhodně není pro začátečníky. Funguje i na Windows 11, ale zprovoznit ho tam byl celkem porod. Resp. najít ty správné ovladače, které naštěstí poskytují samotné oficiální stránky AVerMedie. Přiložený software jsem nepoužil, přišlo mi to naprosto zbytečné, když se zařízení chová jako jakékoliv další záchytné a lze jej snímat např. přes intuitivní OBS, které jinak používám jako (za mě) ten nejlepší software pro snímání obrazovky. Zde zafungoval neméně dobře. Důležité je nastavit si správný enkodér, bitrate (pro jistotu jsem navolil 20 tisíc, ale nahrávky běžně operují se 7-8) a snímkovou frekvenci (stabilních 25 kvůli prokládání, které při přehrání umožní dvojnásob). Díky tomu jsem docílil nahrávek celých VHS kazet bez zjevné ztráty kvality, jakkoliv zpožděného zvuku (na něž recenze často odkazují) a hlavně v originálním formátu bez upscalu a dalších, obraz-prznících vychytávek. Ve výsledku klipy vypadají mnohem lépe, než ty stočené nativně v rámci jednoho přehrávače z VHS na DVD, kde byly dokonce přítomny nepěkné artefakty. Na takové to domácí přehrání rodinných videokazet EZMaker 7 víc než jen dostačuje, za mě osobně velká spokojenost i po počátečních obtížích. Hvězdu ubírám akorát za uživatelskou nepřívětivost, chce to zkušenější ruku někoho, kdo trochu rozumí videu a hlavně má použitelnou techniku. Jinak se vůbec nedivím, že běžnému uživateli dělá tento hardware psí kusy.
Při správném zapojení a nastavení spolehlivě převede nahrávky ze starých videokazet bez zjevné ztráty kvality.
Krkolomné zprovoznění na Windows 11 a uživatelská nepřívětivost.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt umožňuje v dnešnej dobe spracovať záznamy zo starších zariadení (napr. VHS) v PC, keďže nové zariadenia neumožňujú záznam videa zo starších videokamier alebo ich digitalizáciu.
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 26.04.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
Je třeba stáhnout jiný program na ovládání, než který je v návodu.
0 ×Nahlásit
Milan, Kralupy nad Vltavouflag
Hodnoceno 15.04.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nefungoval registrační klíč k sofwaru
0 ×Nahlásit
David, Rýmařovflag
Hodnoceno 12.02.2023, varianta AVerMedia TV DVD EZMaker 7
Ověřený nákup
Převedl jsem spoustu videí a všechny vypadají skvěle
Kvalitní provedení
Snadná obsluha
Skvělý výkon
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 42
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací