Léto s Alzou Týden kojení

Recenze AVerMedia TV DVD EZMaker 7

Zobrazit katalog
AVerMedia TV DVD EZMaker 7 - Střihová karta

Recenze AVerMedia TV DVD EZMaker 7

Zajímají Vás názory a recenze na AVerMedia TV DVD EZMaker 7? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 113 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AVerMedia TV DVD EZMaker 7. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AVerMedia TV DVD EZMaker 7 i vy.
1 349,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
3,9
Hodnotilo 113 zákazníků
Napsat recenzi
5 52 ×
4 28 ×
3 14 ×
2 8 ×
1 11 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
70 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Vimperk 19.11.2012
Rostislav: ten klíč je napsaný drobnými písmenky přímo na tom instalačním CD.
 
Martin, Praha 4 - Modřany 18.01.2020
  Odmítá nahrávat z videa VHS mnou vytvořené nahrávky (kamerou VHS), se vzkazem, že je to autorsky chráněno (jiné obdobné USB zařízení to normálně nahraje), takže to půjdu vrátit jako nevyhovující.
Zákazník, Praha 10 - Petrovice 21.12.2013
funguje nema
Jan, Kutná Hora 04.01.2014
Příjemné řešení připojitelné přes USB - možnost digitalizace i na notebooku. Zařízení se na rozdíl od ostatních levných variant nepřehřívá. Kvalita záznamu je však o poznání horší v porovnání se stolním VHS/DVD/HDD rekordérem, který používám na digitalizaci nyní. Obraz z USB Aver Media digitalizéru je rozklepaný, jsou vidět artefakty a obraz není tak ostrý a kvalitní. Jinak to není nejhorší.
Cena Nepřehřívá se jako levnější varianty Bezproblémový provoz Kvalita záznamu pokulhává Obraz je rozklepaný
Viktor, Popuvky 01.01.2014
Jednoducha instalacia - napriek niektorym ohlasom plna kompatibilita s WIN 7 64 bit jednoducha obsluha - intuitivne ovladanie prilozeny software plne komunikuje s danym zariadenim zatial som len odskusal nahrat par minut z videa, ale dany obsah nahral v slusnej kvalite - ziadne problemy ani s hlasom ani so zvukom doporucujem momentalne ziadne
František Vašek 21.10.2013
Instaloval jsem ovladač z webu a software Powerdirector 10 z přiloženého CD. Vše fungovalo napoprvé, několik VHS jsem úspěšně zdigitalizoval, ale bohužel se mi nepodařilo vyřešit problém, že starší méně kvalitní záznamy vyhodnocuje mylně jako "macrovision" ochranu proti kopírování.. Pravděpodobně to probíhá již na úrovni hardware. Jiný nástroj pro grabování se mi nepodařilo zprovoznit se zvukem, abych se v této domněnce utvrdil. Zkoušel jsem snad vše kromě Pinnacle. Takže teď sháním low pass filter pro předřazení před ezmaker, což je bohužel záležitost dnes již těžko sehnatelná..
fungovalo s ovladačem z webu bezproblémů záznam je podle mě celkem kvalitní vyhodnocuje nekvalitní záznam jako ochranu proti kopírování a přeruší grabování
Ivo 05.02.2013
Karta funguje aj s Win 8. Treba použiť aktuálny driver / ovládač zo stránky výrobcu. Bohužiaľ na konfigurácii s Win8 priložený softvér CyberLink PowerDirector síce funguje, ale nerozozná kartu na vstup videa. Karta s ovládačom pre Win 8 funguje napr. so softvérom VLC a podarilo sa mi digitalizovať nahrávky v kvalite 640x480 z VHS kaziet, dokonca so signálom v NTSC (samozrejme potrebujete primeraný VHS videoprehrávač). [Počítač - Lenovo N500, proc. Intel T5800]
funguje s Win8 žiadne vedľajšie náklady hodne premýšľania a experimentovania nad konfiguráciou, kým sa to podarilo používateľ bez skúseností môže mať problém
Jaromír, Zlín 11.04.2014
  není podrobný český manuál
Josef, Milevsko 03.01.2020
nevyplatí se kupovat levné věci
  pro převod vhs do digitálu nepoužitelné, kvalita ve srovnání s digitalizací přes dvd rekordér (klasický rekordér bez upscale na 1080p) nelze srovnávat
Jan, Olomouc 02.01.2015
Kdo potřebuje jednoduše VHS do PC a nezáleží mu na kvalitě - doporučuji. Ten, kdo chce udržet stejnou kvalitu z VHS do PC- nedoporučuji
Jednoduchá obsluha Šílená kvalita - rozhodně lepší je starší TV karta - napojit video do ní a hotovo :)
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi