Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Pro výdej již objednaného zboží jsou naše pobočky otevřeny. Přečtěte si aktuální doporučení k nákupu.
Vážení zákazníci, prosíme vás o porozumění v této mimořádné situaci. Ze všech sil pracujeme na včasném doručení objednávek. Děkujeme za pochopení.
Levé ucho - bezpečné a spolehlivé nákupy Čistý vzduchu bez virů

Recenze BABYSENSE 2 Pro

Zobrazit katalog
BABYSENSE 2 Pro - Monitor dechu

Recenze BABYSENSE 2 Pro

Zajímají Vás názory a recenze na BABYSENSE 2 Pro? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BABYSENSE 2 Pro. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BABYSENSE 2 Pro i vy.
2 770,- 2 699,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 23 uživatelů
5 19x
4 4x
3 0x
2 0x
1 0x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
100 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Michal, Zliv 08.03.2020
Funguje velice spolehlivě Žádné jsem nenašel
Lubomír, Praha 4 - Chodov 01.03.2020
Tu nie je čo riešiť. Pocit bezpečia za peniaze... no problem.
 
Jakub, Praha 9 28.02.2020
Oproti českému výrobci MD vyšší citlivost snímání (dítě
Zdenek Albrecht a 27.10.2019
Žádné falešné poplachy. Vysoká citlivost i přesto, že máme vysokou matraci. Nejsou
Veronika, Praha 3 02.10.2019
Citlivý, snímá přes matraci, klínek i zavinovačku. Nejprve decentně upozorní klapáním a pak teprve spustí alarm (oceníte zvlášť v noci, kdy zapomenete při vydávání mrňouska vypnout.
Pavel, Praha 3 - Žižkov 29.09.2019
Naplnilo ocakavania
Jednoduche ovladanie, jednoducha instalacia, dostatocne hlasny alarm sa pri nepritomnosti dietata spusti za par sekund.
Tomáš, Klecany 15.05.2019
Jednoduché, funkční
Tomáš, Líbeznice 09.10.2018
Dobrá detekce pohybů. Jednoduchý design zařízení s jedním tlačítkem. Světelná signalizace detekce - dioda bliká slabě zeleně, neruší. Horší design umístění konektorů pro připojení senzorů. Konektory jsou částečně skryté pod sponou. Horší UX v případě, že každý senzor používám jinde (jeden v postýlce a druhý v kolébce) a monitor přenáším s dítětem. Nelze měnit hlasitost, ale ta je naštěstí nastavena na dobré úrovni.
Pavel, Praha 24.09.2018
Funguje Bez baterek tak na ne nezapomeňte
Miluše Kubáčková 21.09.2018
Monitor dechu je výborný. Lehká manipulace, žádné falešné poplachy. Pokud zapomenete vypnout, hodně hlasitě řve. Používám zatím v kolébce jen jednu podložku, až bude syn spát v postýlce použijeme obě podložky. Matraci máme 7cm plus je ještě zabalen v rychlozavinovačce a snímá perfektně.
Má jen klady. Nejsou.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi