Recenze BEURER HK Comfort

Zobrazit katalog
BEURER HK Comfort - Vyhřívaná podložka

Recenze BEURER HK Comfort

Zajímají Vás názory a recenze na BEURER HK Comfort? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 92 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BEURER HK Comfort. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BEURER HK Comfort i vy.
659,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Petr, Jičín 1flag
Hodnoceno 03.07.2024, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup
fantastické prohřátí páteře
rychle a hodně topí
možnost regulace výkonu
nic
0 ×Nahlásit
Marek, Poděbrady 1flag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
funguje podle očekávání
0 ×Nahlásit
Ondrej, Kútyflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup
Nespokojnosť
Produkt som objednal ako nový.Neprišiel ale originálne zabalený.Po zapnutí nedosahuje vyhrenú schopnosť udávanú výrobcom.Hreje skutočne slabo na všetkých troch stupňoch.
0 ×Nahlásit
Eduard, Malinovoflag
Hodnoceno 23.10.2023, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup
super materiál
slabšie hreje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup
Tuto podložku jednoznačně doporučuji. Je skvěle vyhřívaná, rychle se zahřeje a je příjemná na dotek. Navíc automatické vypnutí po určitém čase je výbornou funkcí.
rychlé nahřátí
příjemný materiál
automatické vypínání
0 ×Nahlásit
Josef, Kunoviceflag
Hodnoceno 16.06.2023, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zatím spokojenost
0 ×Nahlásit
Dušan, Raslaviceflag
Hodnoceno 09.05.2023, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt spĺňa to, čo sľubuje. Značka sa nezaprie. Produkt je príjemný na dotyk. Intenzita ohrevu je nastaviteľná a dostatočná. Produkt sa po určitom čase vypne, takže nebezpečenstvo požiaru sa minimalizuje. Funguje tak, ako má, manželka je spokojná.
intenzita ohrevu je viac než dostatočná
automatické vypnutie po určitom čase
0 ×Nahlásit
Miroslav, Rozdrojoviceflag
Hodnoceno 03.02.2022, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup
Vydrzi presne do konce zaruky.
Funguje
Nesmrdi
Ochrana pred popalenim
Mohla hy hrat vic, nizky vykon pri nastaveni na nejvyssi stupen
Cas vypnuti 90 minut je kratky
Minuly kus prestal fungovat dva tydny po konci zaruky
0 ×Nahlásit
Václav, Vejprniceflag
Hodnoceno 09.12.2021, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup
super
žádné
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.11.2021, varianta BEURER HK Comfort
Ověřený nákup
podložku fakt miluji, super ohreva, ALE
po 8,5 mesicu prestala fungovat
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 35
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací