Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
LEGO - Trháky Pečení? To dáme!

Recenze Beurer HK Comfort

Zobrazit katalog
Beurer HK Comfort - Vyhřívaná podložka

Recenze Beurer HK Comfort

Zajímají Vás názory a recenze na Beurer HK Comfort? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 97 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Beurer HK Comfort. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Beurer HK Comfort i vy.
899,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Václav, Vejprnice 09.12.2021
super žádné
David, Praha 10 - Dubeč 06.08.2021
Příjemná na dotek i na holé tělo. Poměrně snadno lze vyčistit. Je výhodné, že přinejhorším ji lze vyprat.
Příjemný materiál Dobře hřeje Bezpečnostní funkce vypnutí
Jana, Praha 9 11.07.2020
Hreje opravdu hodne, ocenujeme i samovypnuti po 90min. Kvalitni provedeni. Zadne
Michal, Praha 101 18.02.2020
Funkční
Zákazník 21.08.2019
Supr rychlé nahřátí. Výborná na relax. Mě ji bere i můj syn,protože se mu líbí jak krásné hřeje. Nic.
Lubomír, Praha 2 18.07.2019
hřeje spolehlivě i na nejnižší stupeň rychlý start pomocí krátkého zapnutí na nejvyšší stupeň (viz návod)
František, Most 14.05.2019
Zbavilo mě to bolesti zad. Za mě lepší jak prášky.
Petr, Nové Dvory 09.07.2017
Vse funguje jak ma Rychle se nahriva Prijemny material Moznost prani Nic
Iveta, Dolní Kounice 20.01.2017
Velmi prijemny povrch, da se vyprat.
Stanislav, Praha 4, Háje 27.11.2015
vzhled funkce rychlost vyhřívání nemá obal nesmí se ohýbat silné magnetické pole zdravotní kontraindikace
123 ...
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací