Recenze Beurer IL 11

Zobrazit katalog
Beurer IL 11 - Infra lampa

Recenze Beurer IL 11

Zajímají Vás názory a recenze na Beurer IL 11? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 115 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Beurer IL 11. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Beurer IL 11 i vy.
699,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Karin, Suchá nad Parnouflag
Hodnoceno 06.06.2024, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Balenie obsahuje aj ochranné okuliare
0 ×Nahlásit
Peter, Kosiceflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup
Nekvalitny produkt, je lahky pri zapajani do zastrcky sa lahko prevrhne, svieti okamzite, nema vypinac. Svetlo je velmi silne musite pouzivat okuliare cez ktore nevidno nic. Takze zapinate a vyponate naslepo. Ine solixy ziaria viac tepla ako svetla a nepotrebujete pouzivat okuliare, ked si iba chcete nahriat čelo.
prilozene ochranne okuliare
nema vypinac, svieti okamzite po zapojeni do zastrcky.
svetlo je velmi silne, musite pouzivat prilozene okuliare
lahka konstrukcia, lahko sa prevrati
0 ×Nahlásit
Tereza, Kozinecflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
velice příjemné
opravdu funguje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.02.2024, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup
maly
vykonny
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup
obsahuje ochranné brýle
0 ×Nahlásit
Katarína, Lipníkflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup
Skladný, výkonný, výborný pomocník pri chorobách horných dýchacích ciest u detí
0 ×Nahlásit
Diana, Myjava 3flag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup
Funguje
Zdá sa mi slabšia než jej predchodca
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.12.2023, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup
Cena
Skladnost
Silná žiarovka
Chránič na zrak v balení
Nemá gombík na vypnutie, potrebné vyťahovať z elektriny
0 ×Nahlásit
Oskár, Čierny Brodflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt je dobrý- Bohužiaľ, bol nefunkčný. Ťažko povedať, či prepravou... Je to jednoduchý produkt. Buď lampa ,alebo nejaká el . závada.
0 ×Nahlásit
Veronika, Ľudovítovflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta Beurer IL 11
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tovar som objednala na riešenie zdravotných problémov, takže pre krátkosť používania sa zatiaľ neviem vyjadriť. Dúfam, že splní moje očakávania.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 39
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací