Recenze Beurer IL 50

Zobrazit katalog
Beurer IL 50 - Infra lampa

Recenze Beurer IL 50

Zajímají Vás názory a recenze na Beurer IL 50? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 124 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Beurer IL 50. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Beurer IL 50 i vy.
2 499,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Ján, Bratislavaflag
Hodnoceno 02.03.2024, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
uzitocny
0 ×Nahlásit
Marián, Púchovflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup
Jednoduché použitie
Vie samo nastaviť aj 10-ročné dieťa
Výborné pri prechladnutí
0 ×Nahlásit
Miroslav, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Slabota, keby som bol od prístroja 30 cm, ako sa uvádza v návode tak si ani nezohrejem. Takže 10 cm od prístroja je tak akurát.
0 ×Nahlásit
Michaela, Gbeľany pri Žilineflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Okuliare k produktu, spĺňa účel podľa predstavy. Veľká spokojnosť
0 ×Nahlásit
Radoslav, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
JEDNODUCHÁ OBSLUHA AJ PRE STARŠÍCH
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup
Lampa vyzerá paradne kvalitne so silným výkonom a velkou plochou nahrevu dúfam ze bude slúžiť roky bez problémov
Výborna kvalita spracovania a plastov Tichý ventilátor Velká plocha nahriatia Výkon 300w Plynulý kĺb nakláňania Kábel sa dá skovať do podstavca Velka pevná konštrukcia Možnost vymenit žiarovku za novú výmena je podrobna v návode Nahrievanie uz od 30cm Displej a časovač
Mercedes medzi infralampamy
V recenziach sa často piše o velkosti nahriatej plochy 15x16 cm niekde o 30x40 cm na krabici je udaj o 30x40 cm Neviem povedat ktori údaj je správny avšak lampa hreje parádne
Nerozumiem vzdialenosti nahrievanie lámp
Slabe lampy 100w a 150w maju vzdialenosť 60-80cm a tato lampa ma 300w a je moznost uz od 30cm Môj odhad je ze slabsie lampy su nastavené viac do diaľky na bodové miesta nos rameno klby A tato silna lampa ide na široko na velku plochu tak sa musi nahrievat z menšej vzdialenosti
0 ×Nahlásit
Luděk, Havířovflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup
Super ihned nahřál.. super
Žádné
0 ×Nahlásit
Jarmila, Martin - Priekopaflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrý pomer kvality a ceny
0 ×Nahlásit
BRATISLAVA APARTMENTS, s.r.o., Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 15.11.2023, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hneď dosiahne požadovanú teplotu.
Jednoduché ovládanie
0 ×Nahlásit
Oldřiška, Pardubiceflag
Hodnoceno 16.07.2023, varianta Beurer IL 50
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ulévá od bolavých dutin
široka možnost použití
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 50
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací