Upozorňujeme na podvodné SMS, které informují o problémech s platbai na našem e-shopu. Více informací najdete zde.

Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23

Recenze Beurer IL 50

Zobrazit katalog
Beurer IL 50 - Infra lampa

Recenze Beurer IL 50

Zajímají Vás názory a recenze na Beurer IL 50? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 90 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Beurer IL 50. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Beurer IL 50 i vy.
2 699,- 1 999,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Libor, Vraclav 26.12.2012
lehký a výkonný
Firma, Praha 09.04.2022
Funguje Pomaha Uvolnuje dutiny
Lukáš, Smržovka 02.04.2022
Jako nevěřil jsem ale fakt to pomáhá na bolesti zad. Uleví se ihned já trpím zánětem sedacího nervu a cejtím opravdu úlevu. Světlo a teplo je intenzivní .
Účinost Rychlost dodání Rychlost nahřátí Fakt funguje Super na bolest zad Krásně nahřeje sedací nerv (ischias) Sám se vypne po 15 min návod je trochu skromný
Zákazník, Praha 4 26.01.2022
Velká spokojenost. Hřeje pěkně, snadno se ovládá. Doporučili jsme mnoha známým. Nepomůže to asi úplně vždy, ale rozhodně stojí za to mít to doma a v případě nachlazení nebo poranění použít.
Snadné ovládání. Splnilo naše očekávání. nemá
Milan, Roztoky 25.08.2021
Funguje , odpočet
Tomáš, Ústí nad Labem 30.09.2019
Výkon
Libuše, Chýně 13.01.2017
časový spínač nic
Tomáš, Kadaň 31.05.2016
za ti peníze vynikající věc.... . nic
Jan, Praha 6 - Vokovice 22.06.2015
perfektní nezaznamenal jsem
Firma, Plzeň 12.06.2015
dobrý výkon
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací