Recenze Beurer UB 33

Zobrazit katalog
Beurer UB 33 - Vyhřívaná podložka

Recenze Beurer UB 33

Zajímají Vás názory a recenze na Beurer UB 33? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Beurer UB 33. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Beurer UB 33 i vy.
2 003,-
Skladem 5 ks u dodavatele
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Marta, Brno 2flag
Hodnoceno 02.03.2019, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
Jsem spokojená, mam v posteli teplo
Nevim
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Praha 2flag
Hodnoceno 15.05.2015, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
dlouhá šnůra
nic
0 ×Nahlásit
Tiborflag
Hodnoceno 19.03.2015, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
nie je to deka, ale vyhrievacia podlozka do postele. tovar som vratil, kedze sa neda pouzivat ako deka.
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 6 - Řepyflag
Hodnoceno 04.03.2014, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
Velké plus při výměně výrobku je, že hned nabídli vrácení peněz nebo stejné zboží. Nědělájí s tím problémy jako v jiných obchodech. Tím si získali moji důvěru a určitě se sem zase vrátím při výběru dalších věcí.
Tento výrobek je po výměně. První po 2 měsících přestal fungovat, tak nevím jak dlouho vydrží tento druhý.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Teplice v Čecháchflag
Hodnoceno 15.07.2013, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
zatím spokojenost
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Monika, Kladno 7flag
Hodnoceno 04.05.2013, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
Lepší standard v této skupině zboží.
Zatím neobjeveny.
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislavaflag
Hodnoceno 02.04.2013, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
Konštrukčne pevnejší (silnejší a hrubší) výrobok, ako konkurencia.
Overená značka.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 31.12.2012, varianta Beurer UB 33
Ověřený nákup
Praktický výrobek, plně splňuje očekávání.
Źádné.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací