Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Cenové bomby AlzaPlus+

Recenze BOSE SoundSport wireless Black

Zobrazit katalog
BOSE SoundSport wireless Black - Bezdrátová sluchátka

Recenze BOSE SoundSport wireless Black

Zajímají Vás názory a recenze na BOSE SoundSport wireless Black? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BOSE SoundSport wireless Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BOSE SoundSport wireless Black i vy.

Uživatelské recenze

Hubert 13.06.2018
Mám je téměř dva roky a přestože je pravda, co zde píší ostatní, tak jednu zásadní vadu mají a tou je to, že po cca roce vlivem změn materiálu přestala držet krytka usb konektoru a nyní se již celé pogumování oddělilo od sluchátek, takže o viděodolnosti nemůže být řeč. Vypadá to, jako se ten gumový materiál zvětšil, čímž se odlepí a ikdyž v jednom místě stále drží, tak to nevypadá hezky a na fukčnost to má vliv. Jinak hrají pořád dobře, možná stařím baterky občas dochází k problémům s konektivitou. Netuším, čím je nahradím, ale nehodlám dát znovu takové peníze za stejné sluchátka s touto vadou materiálu.
Skvělý zvuk Rychlé párování se zařízeními Po čase změny gumového materiálu Ovládání na kabelu je dost naprd, tlačítka je třeba hodně stlačit a ještě na přesném místě Jakmile ztratíte tu sponku na kabelu, sluchátka vám nebudou jen tak držet položená kolem krku, budou se sesouvat, nemluvě o popoběhnutí přes cestu nebo na bus, kdy snadno spadnou. Náhradní koupíte jen v usa nebo fake, která ale je mnohem větší než orig
Jiří, Olomouc 24.07.2016
super zvuk, dobre drzi v usich. mohly by byt trosicku mensi
Helena, Praha 9 05.01.2018
skvělý zvuk, perfektně padnou do uší a nepadají ani při sportu (původně zakoupena sluchákta Beats, na krterých se hudba doopravdy poslouchat nedala)
Radek, Sokolov 28.04.2017
Kvalitní provedení Obsah balení Sedí skvěle Nakonec vráceny ve lhůtě 14 dní (ale ne pro kvalitu,ale velikost)
Marek, Praha 23.01.2020
Perfektně drží v uších Kvalitní zvuk Nejsou nejhlsitější
Patrik, Jesenice 26.11.2018
Překvapila kvalita zvuku - velmi detailně vykreslené basy, středy i výšky, dostatečná intenzita zvuku. Od tak relativně malých sluchátek jsem to neočekával, koupeno na běhání a sport jako alternativa k velkým sluchátkům jelikož z velkých sluchátek přes uši jsou otlačeniny a potí se.
Zvuk zatím nic :)
Kamil, Praha 10 - Hostivař 21.11.2018
nejlepší sportovní sluchátka do 4 tisíc famózní basy výdrž, ale těch 6h na 1 den postačuje
Jan, Dymokury 08.06.2018
skutečně drží v uších a jsou přitom pohodlné jednoduché propojení s telefonem hezké pouzdro nejsem audiofil, ale skutečně dobrý zvuk vyšší cena
Firma, Praha 14.05.2018
Kvalita zvuku Slušná výdrž Nic
Václav, Praha 10 - Záběhlice 07.05.2018
totálně nekompromisně skvělý zvuk, který za ty peníze opravdu stojí (basy duní, výšky ječí, celé je to geniálně bohaté) perfektní úchyt v uchu, drží i při sprintu nádherné a hodnotné balení znovu ten zvuk. Ten je proste Bosííí! luxusně izolují okolní zvuky Nemají. Věřte mi, nemají. Jsou to nejlepší možná bezdrátová sluchátka na chůzi či běh. Za ty peníze stojí!
123
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací