Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny od pondělí do soboty jen pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 399 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny, od pondělí do soboty.

Milí zákazníci, velice nás těší váš velký zájem o nákupy ❤️. Prosíme vás o trpělivost při doručení objednávek, děláme vše pro to, abychom je doručili co nejdříve. Děkujeme, tým Alza.cz 👍🏻.

Všechny dárky vyřešíte HP, média Do Vánoc zbývají 4 týdny

Recenze Božský bastard

Zobrazit katalog
Božský bastard - Christina Laurenová

Recenze Božský bastard

Zajímají Vás názory a recenze na Božský bastard? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 36 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Božský bastard. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Božský bastard i vy.
198,-
Ihned ke čtení

Uživatelské recenze

Eva 06.09.2013
tuto knihu všem doporučuji, přečetla jsem ji jedním dechem
 
Lucie, Postřižín 01.08.2013
dle me zatim nejlepsi kniha tohoto žánru co vyšla
Radana, Český Těšín 26.07.2013
Taková oddechová nenáročná a čtivá kniha. Moc se mi líbila.
Firma, Tlumačov 07.01.2017
dobrá odpočinková četba. lehká erotika
Monika 02.03.2015
tato kniha mě nadchla o hodně více než 50 odstínů šedi. To se mi četlo dost špatně. Bastard je hned od začátku super!!! Doporučuji :-)
 
Kateřina, Nový Jičín 16.04.2018
Tohle je asi nejlepší knížka od autorek, je fakt, že to byla první knížka, kterou jsem od nich četla, ale další knížky už mě čím dál víc nudily a nudily. Hlavní hrdinka sebevědomá, chytrá, nenechá si kakat na hlavu, hlavní hrdina parchant..nejvíc se mi na tom líbí to jejich válčení, jeden druhého nesnáší a i tak si nemůžou pomoct..knížka šla do akce rychle, žádné "přečtu 100 stran a pak se něco začne dít"...z této knížky jsem nadšená i teď po těch třech letech, co jsem ji četla poprvé, rozhodně doporučuji
 
Tereza, Letohrad 27.12.2014
Nejlepší kniha
Martina, Třebíč 26.03.2014
Oddechové čtení pro ženy. žádné
Kristýna, Kroměříž 27.01.2014
napínavé, osobité hlavní postavy
Dušan, Brno 04.11.2019
erotické
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi