AP+ nový vizuál Aplikace

Recenze BRAUN Lady Shaver 5160

Zobrazit katalog
BRAUN Lady Shaver 5160 - Depilátor

Recenze BRAUN Lady Shaver 5160

Zajímají Vás názory a recenze na BRAUN Lady Shaver 5160? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 188 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BRAUN Lady Shaver 5160. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BRAUN Lady Shaver 5160 i vy.
969,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Natália, Michal na Ostroveflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta BRAUN Lady Shaver 5160
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Žiadne
0 ×Nahlásit
Martin, Hrušovany nad Jevišovkouflag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Koupil jsem si ho proto, protože jsem měl bolestivé zkušenosti s obyčejnými žiletkami od Gillete. Chtěl jsem si původně zakoupit dobrý strojek s jednou žiletou( od velmi dobré a kvalitního výrobce). Nakonec jsem narazil na tento univerzální strojek. Fialová barva je příjemná a tohle bych tak ani neřešil. Strojek opravdu je šetrný k pokožce. Už jsem použil stříhání na celé tělo a zatím se mi neobjevili žádné červené pupínky a nebo špatně dorůstající chloupky. A budu používat i pravidelně. Pokožku mám velmi jemnou(necítím nic po přejíždění dlaní). K objednávcem jsem si přihodil za dobrou cenu olej na holení od Saloosu. Pěkně voní a mám z toho lepší zážitek! Využil jsem rovnou kupon, 100 Kč, který jsem dostal od Alzi(důvodem bylo to, že předešlá objednávka s jiným zpožím nedorazila včas, ale to se stává minimálně u této společnosti).
Jednoducho se čistí
Pro mě ostatní příslušenství, vyhovuje
Poměr cena/a co to umí je dostačující
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Hodnoceno 01.11.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vráceno jako nevhodný dárek
0 ×Nahlásit
Peter, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 26.10.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
manzelka si pochvaluje, splna vsetko co hladala
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta BRAUN Lady Shaver 5160
Ověřený nákup
Skusala som aj nejaky Philips, ale tam sa na rohoch zachytavali chlpky, ktore noz neodstrihol a potom to neprijemne tahalo. Tento to nerobi. Kupila som ho uz 3x - jeden po rokoch prestal fungovat a jeden som rozbila (padol mi z cca 1m na zem), ale stale som spokojna.
nezachytava chlpky bez odstrihnutia
ide na klasicke AA baterie
0 ×Nahlásit
Jan, Praha - Horní Počerniceflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
manželka dává palec nahoru
0 ×Nahlásit
Michal, Kostolné Kračanyflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
braun, to je stále kvalita
rýchle nabíjanie
dlho funguje
zbytočné niektoré nádstavce
0 ×Nahlásit
Iveta, Šoporňaflag
Hodnoceno 19.07.2023, varianta BRAUN Lady Shaver 5160
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Som veľmi spokojná . Šikovný pomocník.
0 ×Nahlásit
Adam, Březolupyflag
Hodnoceno 04.07.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
Po létech jsem vyměnila za starý depilátor, který nebyl ani zdaleka tak šetrný. Jsem velmi spokojena.
šetrný
efektivní
-
0 ×Nahlásit
Roland, Santovkaflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
Pracuje rýchlo a spolahlivo. Oholí naozaj do hladka. Pri dlhšom intenzívnom použití niekedy sa zasekne, tak treba ho pobúchať trochu a ide ďalej. Je to naozaj ižitočný strojček
dobre holí
rýchlo holí
pri dlhšom používaní má tendenciu sa zasekávať
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 52
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací