Recenze Braun Lady Shaver 5560

Zobrazit katalog
Braun Lady Shaver 5560 - Depilátor

Recenze Braun Lady Shaver 5560

Zajímají Vás názory a recenze na Braun Lady Shaver 5560? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 198 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Braun Lady Shaver 5560. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Braun Lady Shaver 5560 i vy.
1 599,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Eva, Spomyšlflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta BRAUN Lady Shaver 5160
Ověřený nákup
kvalitní zpracování, kompaktní
pokožka není podrážděná
výhoda AA baterií oproti aku, nemusíte čekat než se nabije, ale jen vyměníte baterie (já mám pořád všechno vybité :))
0 ×Nahlásit
Natália, Michal na Ostroveflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta BRAUN Lady Shaver 5160
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Žiadne
0 ×Nahlásit
Martin, Hrušovany nad Jevišovkouflag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Koupil jsem si ho proto, protože jsem měl bolestivé zkušenosti s obyčejnými žiletkami od Gillete. Chtěl jsem si původně zakoupit dobrý strojek s jednou žiletou( od velmi dobré a kvalitního výrobce). Nakonec jsem narazil na tento univerzální strojek. Fialová barva je příjemná a tohle bych tak ani neřešil. Strojek opravdu je šetrný k pokožce. Už jsem použil stříhání na celé tělo a zatím se mi neobjevili žádné červené pupínky a nebo špatně dorůstající chloupky. A budu používat i pravidelně. Pokožku mám velmi jemnou(necítím nic po přejíždění dlaní). K objednávcem jsem si přihodil za dobrou cenu olej na holení od Saloosu. Pěkně voní a mám z toho lepší zážitek! Využil jsem rovnou kupon, 100 Kč, který jsem dostal od Alzi(důvodem bylo to, že předešlá objednávka s jiným zpožím nedorazila včas, ale to se stává minimálně u této společnosti).
Jednoducho se čistí
Pro mě ostatní příslušenství, vyhovuje
Poměr cena/a co to umí je dostačující
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Hodnoceno 01.11.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vráceno jako nevhodný dárek
0 ×Nahlásit
Peter, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 26.10.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
manzelka si pochvaluje, splna vsetko co hladala
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta BRAUN Lady Shaver 5160
Ověřený nákup
Skusala som aj nejaky Philips, ale tam sa na rohoch zachytavali chlpky, ktore noz neodstrihol a potom to neprijemne tahalo. Tento to nerobi. Kupila som ho uz 3x - jeden po rokoch prestal fungovat a jeden som rozbila (padol mi z cca 1m na zem), ale stale som spokojna.
nezachytava chlpky bez odstrihnutia
ide na klasicke AA baterie
0 ×Nahlásit
Jan, Praha - Horní Počerniceflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
manželka dává palec nahoru
0 ×Nahlásit
Michal, Kostolné Kračanyflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
braun, to je stále kvalita
rýchle nabíjanie
dlho funguje
zbytočné niektoré nádstavce
0 ×Nahlásit
Iveta, Šoporňaflag
Hodnoceno 19.07.2023, varianta BRAUN Lady Shaver 5160
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Som veľmi spokojná . Šikovný pomocník.
0 ×Nahlásit
Adam, Březolupyflag
Hodnoceno 04.07.2023, varianta Braun Lady Shaver 5560
Ověřený nákup
Po létech jsem vyměnila za starý depilátor, který nebyl ani zdaleka tak šetrný. Jsem velmi spokojena.
šetrný
efektivní
-
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 53
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací