AP+ slevy v app AP+ slevy

Recenze Brother HL-1112E

Zobrazit katalog
Brother HL-1112E - Laserová tiskárna

Recenze Brother HL-1112E

Zajímají Vás názory a recenze na Brother HL-1112E? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Brother HL-1112E. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Brother HL-1112E i vy.
2 209,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Václav, Pyšelyflag
Hodnoceno 10.05.2024, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
Výkon/cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
Jednoduchá, bez kravských "fíčur"
Relativně levná
Relativně rychlá
Kvalita tisku je OK
Funguje všude. S Windows 11, 10, s Linuxem, dokonce i s retro Windows XP :)
šedou defaultně tistkne jako ditheringem, ale je to příliš viditelné a "šedý" text je blbě čitelný. Snad zlepšit DPI nebo někde vyladit v nastavení ...
0 ×Nahlásit
Zákazník, Považská Bystrica 1flag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
frmat a5 ne dasa tlčiť
0 ×Nahlásit
Ondrej, Lieskovecflag
Hodnoceno 03.02.2024, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
cena
tichá
jednoduchá inštalácia
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
Zatím vše OK.
0 ×Nahlásit
Mário, Nitraflag
Hodnoceno 15.08.2017, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
V pohode tlačiareň
Plasty sú také mäkšie ale za tú cenu pohoda
0 ×Nahlásit
Miroslav, Mostflag
Hodnoceno 09.04.2017, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
levná, malá a zatím bez problémů. Toner se dá sehnat už od 150kč.
nic
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ostrava - Hrabůvkaflag
Hodnoceno 05.02.2017, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
Příznivá cena
kvalitní výstup
možnost doplnit tonerový prášek (krytka)
malá a skladná
nepráší se do ní
hlučnost
0 ×Nahlásit
Simona, Kladno 4flag
Hodnoceno 14.01.2017, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
Tiskárna tiskne rychle, nijak příliš nehlučí. Za tu cenu dobrý produkt. Jemalá a dobře se vejde na stůl.
Zatím žádné. Uvidíme do budoucna.
0 ×Nahlásit
Jan, Čížováflag
Hodnoceno 25.09.2016, varianta Brother HL-1112E
Ověřený nákup
rychlé nahřátí toneru, velmi rychlý tisk, za tu cenu zatím výborná kvalita, tři stupně eco režimu na úsporu tisku, rychlá instalace
levné a slabé plasty, uvidíme jak dlouho vydrží toner, součástí balení není USB kabel k PC
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 22
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací