Recenze Brother QL-700

Zobrazit katalog
Brother QL-700 - Tiskárna štítků

Recenze Brother QL-700

Zajímají Vás názory a recenze na Brother QL-700? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Brother QL-700. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Brother QL-700 i vy.
2 369,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Radek, Praha 1 - Staré Městoflag
Hodnoceno 18.12.2023, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
Děláme na ní štítky na zásilky. Udělal jsem kolikrát erární ČB retro vintage etikety na produkty, štitky na produkty, popisky… jako máme dvě a celkem mají “najeto” tak dobrejch 6 kilometrů pásek a furt šlapou jak hodinky
Kvalitní tiskárna
0 ×Nahlásit
Jan, Lubenecflag
Hodnoceno 11.06.2023, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
Za málo peněz hodně muziky
Cena
Rychlost a kvalita tisku
Tichá
Jednoduché ovládání
V balení 2x základní balení štítků
Lehké ovládání
Originál program ke stáhnutí
Velikost
0 ×Nahlásit
Martin, Bratislava - Staré mestoflag
Hodnoceno 25.04.2023, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
Tlaci a reze stitky paradne
Ked clovek sa vzije do programu, tlaciaren posluzi velmi dobre
Komplikovane nastavenie (len dokial sa zorientuje, potom je to pohoda)
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 05.12.2020, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
Rychlost, jednoduchost ovladani, kvalita tisku
nutnost napajeni ze zasuvky + usb kabel, na občasné tisknutí je to docela opruz
0 ×Nahlásit
Vilém, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 17.09.2020, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
rychlá
tichá
0 ×Nahlásit
David, Chržínflag
Hodnoceno 26.12.2016, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
super rychlost
možno používat jen originální štítky
0 ×Nahlásit
Ivan Berka, Berounflag
Hodnoceno 06.08.2016, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
Tiskárna je malá a nezabere příliš místa. Má elegantní vzhled. Tiskne rychle, tiše a kvalitně. Obsluha je snadná – výměna cívky se štítky je rychlá a jednoduchá. Doporučuji.
0 ×Nahlásit
Pmation robotics s.r.o., Zeleneč v Čecháchflag
Hodnoceno 27.01.2016, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
Dělá co má, vypadá to jako kvalitní stroj
0 ×Nahlásit
CLLA-MK s.r.o., Brno 2flag
Hodnoceno 27.01.2016, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
potřeba pro práci
zatím jsem žádný nenašel akorát v návodu nebylo rozdělání a nasazení role na kotouček
0 ×Nahlásit
ORL-DC s.r.o.flag
Hodnoceno 16.06.2015, varianta Brother QL-700
Ověřený nákup
Velmi kompaktní jendotka, zcela bezproblémový tisk i z lékařského sofwaru, velmi dobře provedené ovladače s jednoznačným intuitivním ovládáním skvěle fungující automatický odstřih štítků, překvavivě výborná sytost černé při termitisku.
Zatím žádné, jen že je opravdu v balení obsažen USB kabel a na Alze.cz není v příslušenství uvedeno.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 11
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací