Léto s Alzou Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Recenze Cable Tester NS-468 pro sítě UTP/STP - RJ45

Zobrazit katalog
Cable Tester NS-468 pro sítě UTP/STP - RJ45 - Nástroj

Recenze Cable Tester NS-468 pro sítě UTP/STP - RJ45

Zajímají Vás názory a recenze na Cable Tester NS-468 pro sítě UTP/STP - RJ45? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 139 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Cable Tester NS-468 pro sítě UTP/STP - RJ45. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Cable Tester NS-468 pro sítě UTP/STP - RJ45 i vy.
469,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,3
Hodnotilo 139 zákazníků
Napsat recenzi
5 72 ×
4 41 ×
3 22 ×
2 1 ×
1 3 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
81 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Petr, Praha 6 - Břevnov 12.02.2012
dlouhá výdrž baterie koženkové pouzdro není CZ manuál, v orig.nejsou vysvětlivky funfcí vysoká cena - dá se sehnat o 2/3 levněji :-( zjistil jsem pozdě)
Zákazník 28.08.2012
Praktický pomocník
Praktické , jednoduché na první test stavu kabeláže po zapojení
Firma, Praha 19.06.2012
Funguje Špatná viditelnost na ostrém světle (např. přímé slunce)
Firma, České Budějovice 22.06.2013
Spolehlivé prověření funkčnosti kabelů Nemusíte mít oba konce u sebe Nejsou
Zakaznik, Praha 6 15.01.2016
Super prístroj, ktorý mi doma neskutočne zjednodušil inštaláciu sieti
Honza 25.03.2013
Velice šikovná hračka, která dobře funguje. Přístroj obsahuje jen anglický manuál.
testuje i telefonní linky šikovné pouzdro Baterie 9V není součástí balení Pouze anglický manuál
Firma, Praha 5 - Nové Butovice 12.05.2016
na rychlou kontrolu je to fajn ale celkově je to takové forové a sem tam je třeba odhadovat, jaký vodič se zrovna kontroluje
WebUGet s.r.o. 24.09.2015
Funguje ako má 2 režimy, normálny a spomalený Nemá kontrolné tlačidlo, prechádza pin po pine a postupne rozsvecuje jednotlivé kontrolky, takže kontrola kábla trvá vždy minimálne 9 sekúnd. Mám radšej tlačidlový tester, ktorý výsledok zobrazuje okamžite, ten som ale v čase, keď som ho potreboval, nevedel expresne zohnať.
Firma, Rokytnice u Přerova 06.05.2015
Jednoduché, levné a efektivní zařízení. Dotazník však přišel příliš brzy po nákupu na vyjádření pozitivních či negativních zkušeností viz výše
Vojtěch, Vyskytná nad Jihlavou 14.01.2015
Funguje dle očekávání Rychle vybité baterie
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi