Bazarové zboží Vybav kuchyň kvalitou

Recenze Canon CL-511 barevná

Zobrazit katalog
Canon CL-511 barevná - Cartridge

Recenze Canon CL-511 barevná

Zajímají Vás názory a recenze na Canon CL-511 barevná? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 739 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Canon CL-511 barevná. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Canon CL-511 barevná i vy.
539,-
Skladem > 10 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník 22.01.2013
Večer jsem objednal druhý den dopoledne vyzved na prod.ALZA v K.Varech - O 5 ml více náplne by neškodilo-za ty kačky Kopečný
Miroslav, Řícmanice 07.05.2013
cena
Jiří, Kladno 19.03.2014
kvalitní tisk drahé v poměru k výtěžnosti
Stanislav, Boskovice 23.02.2014
S tiskárnou Canon PIXMA MP230 tiskne velmi kvalitně např. i černobílé fotografie Spíše pro ty uživatele, kteří moc netisknou, poněvadž po 50 vytisknutých stránkách černobílého textu je již náplň prázdná
Zákazník, Praha 30.04.2013
  moc malo inkoustu
Petr, Kuřim 28.03.2013
Snadná výměna, ani jednou nezaschla. Dá se plnit po vypnutí měřiče. cena
Zdeněk, Chodov 09.02.2013
  Zbytečně drahé. Cena barevné a černé náplně je skoro srovnatelná s cenou nové tiskáry.
Lenka, Koleč 02.09.2013
  drahá
Tomáš 31.01.2022
Výborný na nic jsem nenarazil
Firma, Veltrusy 19.02.2021
Je to originál, takže s tiskárnou si rozumí výborně Nikdy nekupujte neoriginální tonery. Jsou to vyhozené peníze, protože vám vytisknu pouze uhledny soubor a i s tím mají někdy problém.
123 ...
 
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací