Recenze Canon CL-541 barevná

Zobrazit katalog
Canon CL-541 barevná - Cartridge

Recenze Canon CL-541 barevná

Zajímají Vás názory a recenze na Canon CL-541 barevná? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 513 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Canon CL-541 barevná. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Canon CL-541 barevná i vy.
649,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Marie, Praha 8 - Dolní Chabryflag
Hodnoceno 06.05.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt je jediný co jde do mé tiskárny. Dobře se instaluje, dobře funguje, není žádný problém. Příště jen zjistím, zda je skladem a předobjednám. Jinak vše OK
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Canon CL-541 XL barevná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vzhledem k tomu že tuto značku používám od roku 2000 tak nemám chuť měnit nic jiného.
0 ×Nahlásit
Lubomír, Nymburkflag
Hodnoceno 27.04.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup
Tiskne výborně, aby ne za takovou cenu.
Kvalitní
Drahý
0 ×Nahlásit
Květa, Praha 4 - Chodovflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celková spokojenost.
0 ×Nahlásit
Jitka, Praha 4 - Braníkflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 01.04.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojená
0 ×Nahlásit
Petr, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vysoká cena, malá výdrž
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
náplň do tlačiarne priamo od výrobcu
0 ×Nahlásit
Václav, České Budějoviceflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta Canon CL-541 XL barevná
Ověřený nákup
Náplň je zatím stále s původním objemem inkoustu, na rozdíl od černé, kterou lze objednat pouze s cca třetinovým objemem inkoustu.
0 ×Nahlásit
Václav, České Budějoviceflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta Canon PG-540 černá
Ověřený nákup
Předchozí dodávky byly o obsahu náplně 21 ml v provedení XL, nyní už je v nabídce jen obsah 8 ml, tedy prakticky třetinová velikost.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 103
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací