Léto s Alzou Týden kojení

Recenze Canon PIXMA iX6850

Zobrazit katalog
Canon PIXMA iX6850 - Inkoustová tiskárna

Recenze Canon PIXMA iX6850

Zajímají Vás názory a recenze na Canon PIXMA iX6850? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 68 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Canon PIXMA iX6850. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Canon PIXMA iX6850 i vy.
5 290,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 68 zákazníků
Napsat recenzi
5 41 ×
4 13 ×
3 5 ×
2 3 ×
1 6 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
79 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Honza 06.10.2016
Pixma ,také přijde chyba B200 ,Canon je tím známý. Oprava 1/2 ceny tiskárny. Tahle chyba nebude náhoda.
levná, ´v této kategorii slušná kvalita tisku Měl jsem Pixmu 4000 - 3roky chyba B200 Mám pixmu 6550 - 3 odešla také chyba 200
Radovan, Petrovice u Sedlčan 07.04.2016
po roce provozu můžu říct jen dobré. relativně cenově únosný provoz s orig. náplněmi. nezasviňují se hlavy, v životě už nechci domů Epson, tam jsem nedělal nic jiného, než co týden čistil trysky velmi kvalitní tisk i na ne-Canon papíry někdy zamrzne síťová komunikace, ale těžko říct, zda je na vině jen tiskárna..
Jakub 30.06.2020
Tiskne kvalitně a rychle Přidávání na vlastní síť není zrovna intuitivní
Firma, Liberec 01.08.2019
Tiskárna po 18 měsících chyba B200, jinak spolehlivá a fungující Předchozí model CANON stejná závada po 3 letech
 
Radovan, Petrovice u Sedlčan 28.07.2019
kvalitní tisk relativně rychlá nebýt "korporátního kurvítka", dal bych 5*. Takhle je potřeba zvážit, jestli se na tu chvíli vyplatí občas v půlce zkolabuje tisk po síti -škoda fotopapíru a inkoustu ale HLAVNĚ: ERROR B200 - tradice Canon :-/ koukám teď na tento model, jen abych zjistil, jestli se mi vyplatí oprava nebo bude lepší koupit novou
Zdeněk, Praha 5 26.09.2019
rychlý tisk - po zapnutí pro další práci s výtiskem super dostačující kvalita i bez šedé náplně nebyl jsem schopen si ji nastavit přes wifi, tisknu přes USB
Martin, České Budějovice 6 23.04.2021
Funguje na 105% pecka programy vzhledově pěkný kousek Žádné
Firma, Praha 18.05.2020
miluju ty barvy co dokáže
Marcel, Teplice 1 09.02.2017
Vyborna tiskarna, tiskne krasne, wifi funguje suprovne, kdyz je tiskarna vypnuta a posle k tisku nejaky dokument na ni, sama se zapne a vytiskne, s iOS komunikuje na jednicku.
Kvalitni tisk Wifi Komunikace s telefonem bez problemu Inkousty dostupne vude
Radek, Nové Město na Moravě 23.08.2016
Kvalita tisku mě velmi mile překvapila.
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi