Léto s Alzou Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Recenze Canon RC-6

Zobrazit katalog
Canon RC-6 - Bezdrátová spoušť

Recenze Canon RC-6

Zajímají Vás názory a recenze na Canon RC-6? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 120 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Canon RC-6. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Canon RC-6 i vy.
489,- 389,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 120 zákazníků
Napsat recenzi
5 92 ×
4 22 ×
3 6 ×
2 0 ×
1 0 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Pavel, Praha 14.11.2015
Krásná malinká věc v jednoduchém designu která okamžitě padne do ruky a vejde do kapsy .... proto jsem ho taky v tý kapse omylem zapomněl a 90 minut strávil v pračce..... Není vodotěsný.... :-D
Petr, Oskořínek 19.09.2016
příznivá cena na ovladači lze posuvníkem přepnout na režim okamžité spouště nebo 2s zpoždění baterie je součástí balení pouzdro je součástí balení jednoduché ovládání Nutná přímá viditelnost na foťák - IR technologie
Firma, České Budějovice 06.05.2013
Výborná věc jak na focení na výletech, kdy není po ruce nikdo kdo by mohl s focením pomoct, nebo tam, kde je lepší nehýbat s foťákem. Nic.
Jakub, Praha 07.04.2012
DostupnostPřesnost popisu zboží Dlouhé čekání na výdeji zboží
Tomáš, Klecany 07.03.2013
  Krátká vzdálenost ale to je uvedeno v technických listech....
Lukáš, Praha 23.03.2021
Rozhodne odporucam pre fotaky, ktore maju IR prijimac. Ja som akurat urobil chybu, ze som si toto dialkove kupil tesne pred upgradom a nove telo uz IR prijimac nema.
Funguje perfektne Je to male a lahke Dodava sa k tomu aj puzdro Moderne fotaky ho uz nepodporuju, presli na bluetooth / wifi Ak ma vas fotak IR prijimac na prednej strane, trosku nepohodlne sa ovlada s tymto dialkovym ak stojite za fotakom
Michal, Veselí nad Lužnicí 24.01.2018
Fajn doplněk
Zakaznik, Kladno 12.09.2016
Funguje spolehlivě Vyšší cena
Miroslav, Kladno 31.03.2016
šikovná drobnost slušná cena
Luboš, Klášterec nad Ohří 1 26.02.2016
Dálková spoušť splnila všehna má očekávání. Dá se na ní nastavit 2s zpoždění pro focení s dlouhým časem. Na dodanou baterku už fotím několik let a stále je plně funkční. Zkoušel jsem jí na EOS 1100D, EOS 550D a EOS 70D. Dodané ochranné kožené pouzdro spolehlivě ochrání i když jí hodíte do batohu mezi ostatní věci. V noci bez problémů dosah kolem 10m, takže můžete nechat foťák venku v zimě a z tepla přes okno mačkat spoušť :-D Na přímém slunci někdy dosah klesá tak na půl metru
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi