Samsung Galaxy S23 Alza pro firmy

Recenze Case Logic LAPS114K do 14" černé

Zobrazit katalog
Case Logic LAPS114K do 14" černé - Pouzdro na notebook

Recenze Case Logic LAPS114K do 14" černé

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic LAPS114K do 14" černé? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 64 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic LAPS114K do 14" černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic LAPS114K do 14" černé i vy.
609,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník, Klášterec nad Ohří 11.11.2022
Mám 14" HP Pavilion x360 a velikostně sedí Nic náročného se svým notebookem neprovádím, ale pouzdro působí, jakože ho ochrání dobře Po několika měsících stále v pěkném stavu Notebook v obalu je malinko tlustší než bych čekala
Věra, Praha 8 06.01.2022
lehký, měkký,
Ondřej, Hostivice 17.10.2021
více vyztužené než neoprenové pouzdro, přitom lehké
Firma, Plzeň 12 05.12.2018
Prostě kvalita Case Logic
Miroslav, České Budějovice 5 17.05.2016
vypada relativne bytelne, rozhodne chrani trochu vic jak neoprenove.. asi zadne... jako puntickar bych zip rozsiril na celou druhou stranu pro snadnejsi vkladani ntb, ale i takhle jde v pohode
Pavel, Praha 10 - Uhříněves 29.07.2014
Příjemné pouzdro
Vladimír, Holubice 11.04.2014
cena, použitelnost, kvalita zpracování, odolnost
Jaroslav, Přerov 06.03.2014
Provedení, kvalita Nejsou
Firma, Husinec-Řež 16.10.2013
Vešlo se těsně Dell Vostro 14". Po týdenním používání se roztáhlo a je akorát. Silné polstrování. Zip asi není voděodolný, ale ani jsem neplánoval to zkoušet
Firma, Čestice 01.02.2023
Moc pěkný pouzdro, ale Koupil jsem na MacBook PRO 14 palců, pouzdro je tak o 2cm na každou stranu větší, musel jsem ho vrátit.
12
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací