Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Všechny dárky jako na dlani Huawei nova 9

Recenze Case Logic LAPS114K do 14" černé

Zobrazit katalog
Case Logic LAPS114K do 14" černé - Pouzdro na notebook

Recenze Case Logic LAPS114K do 14" černé

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic LAPS114K do 14" černé? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 74 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic LAPS114K do 14" černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic LAPS114K do 14" černé i vy.
529,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Petr, Hostivice 17.10.2021
více vyztužené než neoprenové pouzdro, přitom lehké
Jakub, Nýřany 09.01.2020
neopren, spina jde dobre umit
Firma, Plzeň 12 05.12.2018
Prostě kvalita Case Logic
Lukáš, Praha 5 Lipence 15.03.2018
Hezké jednoduché pouzdro :-)
Obyčejný ale hezký design Zip vypadá kvalitně Nejsou
Miroslav, České Budějovice 5 17.05.2016
vypada relativne bytelne, rozhodne chrani trochu vic jak neoprenove.. asi zadne... jako puntickar bych zip rozsiril na celou druhou stranu pro snadnejsi vkladani ntb, ale i takhle jde v pohode
Zákazník 10.10.2014
Velmi střídmý a líbivý design jistě neurazí nikoho. Chybějící kapsa či přihrádka může být na škodu, pokud však pouzdro s notebookem nosíte v batohu či větší brašně, nepoznáte tento nedostatek. Velkou výhodou je, že do pouzdra se vejdou i tlustší notebooky s 14". V mém případě Thinkpad Edge E440, který se do pouzdra vejde tak akorát. Zpracování a zip je na jedničku bez jakýchkoli výtek. Tlumící materiály jsou dostatečně tlusté, byť nejsou stavěné pro pády z větších výšek. Pro tyto účely však tyto pouzdra nejsou ideální, jde pouze o základní ochranu proti poškrábání a velmi lehkým pádům.
Jednoduchá a praktickáDobrý rozměr pro tlustší 14" notebookyVelmi jednoduchý, ale neodfláknutý design pouzdraTloušťka tlumících materiálů je dostatečnáDobře fungující zip Někdo by mohl namítnout vyšší cenuŽádná přihrádka ani na několik A4 dokumentů
Pavel, Praha 5 - Stodůlky 29.07.2014
Příjemné pouzdro
Zákazník 05.07.2014
Odpovídá inzerovaným rozměrům přesně a je to jeden z mála solidních obalů na 14 NB.
 
Vladimír, Holubice 11.04.2014
cena, použitelnost, kvalita zpracování, odolnost
Jaroslav, Přerov 06.03.2014
Provedení, kvalita Nejsou
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi