XXL týdny Stany Ratikon

Recenze Case Logic LAPS116K do 16" černé

Zobrazit katalog
Case Logic LAPS116K do 16" černé - Pouzdro na notebook

Recenze Case Logic LAPS116K do 16" černé

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic LAPS116K do 16" černé? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic LAPS116K do 16" černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic LAPS116K do 16" černé i vy.
579,- 539,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 38 zákazníků
Napsat recenzi
5 28 ×
4 8 ×
3 0 ×
2 0 ×
1 2 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Daniel, Praha 7 - Holešovice 28.12.2016
Pouzdro jsem používal dva roky opravdu fest, po dvou rocích přepínání zipu zip nevydržel, takže výdrž suprová, nepropustí vodu, dostatečně měkké aby zmírnilo obouchání.
Dominik, České Budějovice 6 28.05.2015
kvalitně vypolstrováno přesně jak jsem chtěl 15.6 notebook v tom trochu plave. ale je to na 16'' tak potom není divu.
Jiří, Praha 3 - Žižkov 21.04.2014
perfektně chrání po cca. dvou měsících intenzivního používání (časté přenášení notebooku) bez jakýchkoli známek opotřebení odolné proti otěru ulpívá na něm prach, ale stačí jednoduše vyklepat a je jako nové
Jiří, Patokryje 10.02.2014
splnilo to mé očekávání
Firma, Třemošná 05.08.2013
Pěkné silné pouzdro, kvalitně zpracované. Vzhledem k materiálu pouzdra je vhodné ho ochránit před stykem s prachem apod.
Firma, Praha 9 - Prosek 04.05.2017
Odpovídá popisu
Zákazník 25.02.2014
Kvalitní design. Pohodlné nošení. Kvalitní materiál. Materiál těžko čistitelný (téměř magnet na prach). Absence jakéhokoliv členění vnitřního prostoru. Velikost odpovídá čistě notebooku (někdy mohou nastat problémy i s tímto) - přenos odpovídajícího příslušenství (např. zdroje) téměř nemožné.
Zákazník 22.02.2014
Značka CaseLogic značí kvalitu, s níž se ve světě pouzder na notebooky či přenosná zařízení musí počítat, pokud nechceme přenášená zařízení poškodit při pohybu z místa na místo. V takovémto případě je toto pouzdro od CaseLogic více než dobrou volbou, jelikož je tvořeno z materiálu, který tlumí možné nárazy (stále však není možné přenášená zařízení házet na zem - ačkoliv toto nebylo zkoušeno) a menší otřesy, kterým se během cestování nelze vyhnout. A ačkoliv se pouzdro dobře drží, někdo může postrádat klasické úchyty, jež přenášení často zjednodušují. CaseLogic je však také známé upřednostňováním designu před praktičností, což se odráží nejen na vzhledu, ale i velikosti. Samotné pouzdro působí velmi elegantně, nicméně se v něm dá (bez narušení oné elegance) přenášet často jen notebook bez zbylého příslušenství. Navíc je možné, že notebook do pouzdra jednoduše nevtěstnáte, ačkoliv je pouzdro na danou úhlopříčku vyráběno. Na vině je opět design. Je proto lepší zvážit velikost přenášeného zařízení a případně pořídit pouzdro o něco větší. (Pozn.: U ultrabooků se s tímto problémem téměř nesetkáte a deign nebývá narušen ani přidáním zdroje do pouzdra.) Posledním problémem je úplná absence vnitřních kapes. Shrnuto a podtrženo, toto pouzdro je ideální volbou pro majitele útlejších strojů či notebooků s delší životností, kteří chtějí vzbuzovat jakýsi obchodní první dojem. Na delší cesty je však pouzdro též vhodné.
Velmi dobře se drží, a umožňuje pohodlné přenášení notebooků nejen na krátké vzdálenosti. Pouzdro z materiálu tlumící otřesy a minimalizující rizika při přenosu notebooku. Kvalitní design. Materiál velmi snadno chytá prach, jenž se z něj těžko odstraňuje. Design upřednostňován před praktičností - jen těžko se může přenášet notebook spolu se zdrojem. Absence vnitřních kapes.
Zákazník, Karlovy Vary 08.07.2014
  Vrátil jsem...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi