AP+ slevy v app Huawei_CZ_Launch

Recenze Celestron KIT

Zobrazit katalog
Celestron KIT - Mikroskop

Recenze Celestron KIT

Zajímají Vás názory a recenze na Celestron KIT? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Celestron KIT. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Celestron KIT i vy.
1 789,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jaromír, Plzeňflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Různé příslušenství
Cena (i když na úkor kvality)
Celý mikroskop je vlastně hračka, při zaostření nedrží v pozici, působí hodně lacinější
0 ×Nahlásit
Milan, Mimoňflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Chtěl jsem to pro 11leté dítě, ale tento paskvil by od vědecké činnosti odradil snad každého, i zapáleného, biologa-juniora. Takže VRACÍM ZPĚT DO ALZY!
NIC
Nic
Velmi nekvalitní optika.
Velmi nekvalitní zpracování.
Velmi nekvalitní materiály.
Zaostření je velice obtížné, protože je moc "hrubý" posun a netrefíte ten správný bod zaostření…
…navíc mechanika posuvu je z měkkého plastu, takže je jakoby uvolněná a velice nepřesná.
0 ×Nahlásit
Dávid, Myjavaflag
Hodnoceno 22.06.2023, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Ako hračku pre malé deti ok, ale na akékoľvek iné použitie nevhodné. Sklíčka sú z tak nekvalitného plastu, a poškriabané od výroby, že pri zväčšení 600x vidno len vady na sklách.
jednoduchá obsluha
strašne nekvalitné sklíčka
pri zväčšení viac ako 100x nepoužiteľné
0 ×Nahlásit
Tomáš, Kozmiceflag
Hodnoceno 06.10.2021, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Pro dětí super
Snadná manipulace a obsluha
Za ty peníze dobrá sada, ale nečekejte zázraky
Mikroskop je hodně plastový včetně čoček a okulárů, proto kvalita obrazu přes čočky nic moc.. po důkladném vyčištění čoček se situace zlepšila, ale..
"sklíčka" jsou z plastu, takže se rychle poškrábou a pak už sledujete hlavně škrábance na plastu..
0 ×Nahlásit
Ludmila, Havířov 1flag
Hodnoceno 08.05.2020, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
na dlouho dítě zabaví
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 4flag
Hodnoceno 03.02.2015, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Rozmanitost
Příslušenství
Pěkný vzhled
Oproti ostatním dětským mikroskopům vypadá opravdu použitelně
Asi mám blbé oči, ale na největší přiblížení nic nevidím :o)
Dokupte si 2x AA baterie pro ledku, která prosvěcuje vzorky
Lupa je opravdu jen na hraní, včetně přiložených manipulačních pomůcek
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnoceno 02.12.2014, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Přijatelná cena v porovnání s jinými prodejci. Objednávka vyřízená k odběru následující den. Vhodný dárek pro mladé badatele.
Nutno dohlížet nad mladým nezkušeným badatelem dospělou osobou. Výbava obsahuje chemikálie a ostrý skalpel.
0 ×Nahlásit
FVE Maleček, České Budějoviceflag
Hodnoceno 27.03.2014, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Cena
laciné provedení
0 ×Nahlásit
Petr, Varnsdorfflag
Hodnoceno 24.02.2014, varianta Celestron KIT
Ověřený nákup
Perfektně rychlá zásilka která již slouží k svému účelu v plné spokojenosti obdarovaného .
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací