Nakupování budoucnosti HP + média Síťové prvky únor

Recenze COMPASS K2 univerzální 2ks

Zobrazit katalog
COMPASS K2 univerzální 2ks - Vyprošťovací pásy

Recenze COMPASS K2 univerzální 2ks

Zajímají Vás názory a recenze na COMPASS K2 univerzální 2ks? U nás má zatím hodnocení 3,5 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s COMPASS K2 univerzální 2ks. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na COMPASS K2 univerzální 2ks i vy.
419,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Marek, Praha 9 29.01.2017
Nekupovat, jsou na nic, dnes jsem vyzkoušel na zledovatelém sněhu...u čtyřech ze šesti se vytrhly řetízky ve chvíli, kdy se prohrábly sněhem a zakously do ledu...auto nevyjelo a já vyhodil 1200 Kč....
žádné kšunt na vyhození, není nad klasické řetězy
pirx 02.01.2017
Nemohol som ich použiť ani na octavii alu disky a ani na plechačoch na megane. Pravdepodobne nepoužiteľné minimálne na plechových diskoch.
Ako sa tu už píše myšlienka super ale Ako som už spomenul prakticky nepoužiteľné. Nekúpil by som ich znovu. Dôvod nepoužiteľnosti je, že medzi diskom a brzdovým kotúčom je málo miesta kde by sa mohol pás prevliecť a ak by aj tak by pravdepodobne prišlo ku jeho pretrhnutiu alebo až pškodeniu brzdového systému. NEKUPUJTE
Jaromír, Brno 4 04.01.2019
Vydrzely 5 vterin. Hroty se na snehu okamzite obrousily, plast samotny je pak kluzky.
zadne proste vyhozene penize. Neujel jsem ani 5m, kovove spony se rozevreli a hroty se okamzite obrousily (na snehu!)
Jaroslav, Praha 04.12.2018
Na okamžik zafunguje,dobrá myšlenka. Ani jsem nečekal,že se ta tkanička utrhne tak brzo.Nabádání výrobce,že máme zabránit protáčení kol považuji za silně alibistické,protože tyto pomůcky se obvykle montují,když se kola protáčejí.Ale zdá se,že budu mít řešení,ještě provést a vyzkoušet.
Martin, Bechyně 20.08.2018
  nepoužitelné, při prvním lehkém protočení kol se pás roztrhnul
Kateřina, Praha 3 05.12.2020
Vyzkoušené v minulosti. Fungují na zledovatělém asfaltu (výjezd do kopce z garáže) i z podmáčené a bahnité louky. Časem se hroty při používání na zledovatělém asfaltu obrousí, ale na bahno apod. fungují stále bezchybně.
Štefan, Nová Role 30.01.2019
kvalita
Štefan, Nová Role 30.01.2019
rychjlá montáž
Martin, Praha 9 - Vinoř 20.01.2019
Nasazení obtížnější, protazeni okolo brzdového kotouče. Kia Carnival. Splnilo účel. Jako nouzová super. Je pravda, že je potřeba lespon 2ks na kolo.
Cena Rychlost Účelnost Kombinace plat a kov
Daniel, Praha 6 19.11.2017
Nasazeno na 15” plecháčich a v pohodě se vejdou, terén zatím nevyzkouseno, ale vypadají bytelne.
 
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi