Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Velký soutěžní úlet Šrotovné pro lednice

Recenze Concept CP3000 3v1 PERFECT CLEAN

Zobrazit katalog
Concept CP3000 3v1 PERFECT CLEAN

Parní mop 3v1, vysává, stírá, vysává a stírá zároveň, tyčový vysavač, hlučnost 80dB, kapacita nádoby na vodu 730ml, kapacita nádoby na prach 1000ml, doba nahřátí 30s, doba provozu s párou 30min., kontrolka nahřátí, praktický držák na kabel, 1600W, délka přívodního kabelu 6m

Skladem > 5 ks
a na prodejně Praha - Háje
Cena s DPH 4 999,-
4,8
Hodnotilo 41 uživatelů
5 37x
4 2x
3 1x
2 0x
1 1x
500+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Jesenice u Prahy 25.10.2018
Chtěla jsem koupit Philips 3in1. Jenže cena za 9.000 -+ mi přišla hodně a přemýšlela jsem, jak moc skutečně využiju ten ruční čistič. Dlouze jsem váhala, protože fakt, že dražší výrobek, ale bez šňůry mě prostě lákal mnohem více. Nakonec rozhodla cena a přiznám se, že lehce skeptická jsem tento produkt zkoušela v praxi. Hned v úvodu jsem si vynadala, že kvůli 4 tisícům zakopávám o kabel a taky ta váha výrobku není úplně skvělá. Na druhou stranu musím říct, že v provozu hárající fena/kočka/a několik dětí je to opravdu velký pomocník. Po chvíli jsem se naučila i zacházet normálně s kabelem a je pravda, že je lepší uklízet od zadní části k přední. Podlaha schne rychle a je beze stop. Spotřeba vody versus VILEDA MOP je neuvěřitelná. Stejně tak fakt, že nemusíte sundávat z rukou vlasy/chlupy/a drobné smetí. Určitě je to výrobek, se kterým je dobré pracovat každý den - a pak bude podlaha super. Na zaschlé skvrny (typu krev od psa přes noc) je potřeba nechat chvíli působit páru (pár sekund) a pak přejet a je to čisté. Kdyby se někdo ale chtěl poprat se skvrnami starými pár dnů, tak to moc nepůjde - nebo zkrátka to bude chtít opakovanou a pomalou akci. Dlaždičky bomba. Rohy taky dobře. Zajede i slušně do prostoru vysokého 20cm, dá se i hezky vytočit, ale jinak to pod nízké věci zas tak není, protože tělo s nádržkou je zkrátka příliš blízko k sání. Měla jsem pochyby, jak dalece čistá může být podlaha, když přístroj bere tak málo vody...no nestačila jsem se divit, co po půl hodině vysávání s vytíráním plochy okolo 120m2 vyšlo ze "špinavé nádržky". Co je pecka, že špína je v suchém stavu - takže normálně prsty vyndáte plus vyklepete hromadu písku/prachu/vlasů/chlupů zvířat (zvláště těch chlupů). Mop jsem přepláchla a je fakt, že natáhnout ho zpět ( i v mokrém stavu) chce trpělivost, ale zas velké drama to není (ale školou poviné dítě prvního stupně by to nedalo). Pefektní je, že se dá pak krásně postavit/nepadá/nepotřebuje žádný stojan. Za mě - mít více peněz - tak koupím Philips, ale že jsem nechtěla zas investovat tolik - tak je to super pomocník (zvlášť při zvířatech) .
super na chlupy/packy/nepořádek od zvířat rychle suché a neskutečně šetří vodu výborné na dlažbě dobře stojí/nepadá/pohyb do stran příjemný kabel je prostě kabel - pokud jsou finance na verzi bez kabelu, určitě je to lepší volba. lehce váha by mohla být nižší vysávání zátěžového koberce mě nenadchlo
Alžběta K. 29.04.2019
Nejlepší ve své třídě! Za rozumný peníz stejná muzika, možná ještě lepší než u konkurence. Jedním tahem vytírá a vysává. Vytírání parou je úžasný způsob jak ničit doma bakterie. Dlouhá šňůra, výkonný, určitě doporučuji s kabelem, protože to krásně vysává!
  Třeba by se mi líbil lepší barevný výběr. Maličko těžší do ruky, ale jde ze začátku asi jen o zvyk, ted už mi to nepřijde.
Mel 11.03.2019
Ušetří to dost času, když můžete udělat oboje najednou-jak setřít tak vysát. Trošku jsem se původně bála, že stírání bude stát za prd, ale je to lepší, než klasickou hadrou nebo mopem . Pára krásně vyleští a umyje i zašlé šmouhy. Pak stačí stírací plochu vyprat v pračce a je to.
 
Ilona Hájková 30.08.2018
Ušetří mi polovinu času. Dřív jsem musela nejdříve vyluxovat a pak vytřít. Teď to dělám najednou a přijde mi to fakt super. Přijde mi, že i při vysávání má větší tah než klasický vysavač. Dobře se s ním ukízí a je skladný, tu starou krabici jsem už vyhodila a vysávám tímto.
 
Věra 05.06.2019
Velká nádržka na vodu Pratelný potah na vytírání - může se dokoupit i náhradní dostane se krásně i do rohů a pod nábytek jednoduché ovládání
Jana Š. 21.05.2019
Vysává i vytírá současně vyměnila jsem za vysavač i hadru s kbelíkem Nahradí hned dva přístroje Lze jen vytírat nebo jen vysávat, máte na výběr
Jana Málková 29.04.2019
Úžasný pomocník do domácnosti. Při úklidu mi ušetří spoustu času. Podlahy jsem neměla nikdy čistší a lesklejší. Je naprosto dokonalý.
 
Renáta, Most 24.04.2019
Podlahy bez předchozího luxování krásně vytřené a během chvíle suché. Sice sem tam čmouha, ale to jsem měla i při ručním vytírání. Nikdo a nic není dokonalé. Velká spokojenost. Trochu těžší.
Jana 08.03.2019
Skvělý lux a mop v jednom ! Už bych neměnila a jsem ráda, že jsme se rozhodli pro jeho koupi.
3v1 rychlé nahřátí snadné použivání
Adriana Ř. 01.03.2019
Skvělý!
cena/výkon ušetří čas díky možnosti vytírat a vysávat zároveň pára vše dokonale vyčistí, není potřeba žádný čistící prostředek
Monika Fajfrová 25.02.2019
SUPROVÝ POMOCNÍK
ušetří čas i finance kobercový kluzák v balíku aby se lépe pohyboval po koberci koberce beru i párou nebo jen vysávám
Dana 25.02.2019
Opravdu vysává Dlouhý kabel Bez sáčků Jednoduchá obsluha
Eva7 29.01.2019
Velký výkon Rychlý úklid Vysává a vytírá
Anička 24.01.2019
Ušetří čas i peníze za nejrůznější prostředky na podlahu nenávidím sahat do kbelíku se špinavou vodou-takže pro mě fakt ideální řešení hadřík jen sundám a přeperu Rychlé a bezproblémové
Michaela D. 17.01.2019
Usnadní mi úklid a ušetří spoustu času. Vždycky jsem vysávala a pak vytírala, teď už můžu najednou. :) Je sice těžší, ale zase všechno zvládne levou zadní narozdíl od akumulátorových vysavačů. Navíc je tu pára.
Silný a výkonný Vytírá a vysává zároveň
Bára 01.01.2019
K smrti nenávidím vytírání a tohle mi fakt ulehčuje uklízení. Hadr z vytírání jen hodím do pračky a vyperu a mohu dělat i obojí najednou - vysávat i vytírat. Je to jednoduché. Nádoba na vodu je dost velká a jelikož má kabel, tak mohu využít po jak dlouhou dobu potřebuji.
ŠETŘÍ ČAS I PENÍZE
Zuzana 28.10.2018
Neuvěřitelná časová úspora díky tomuto přístroji, vysávám a vytírám najednou a mám podlahu uklizenou za chvíli. Nemusím vytahovat vysavač a pak ještě vytírat. Nejvíc oceňuji, že nemusím řešit kýbl a mop, který nesnáším. Funguje i pouze jako vysavač na koberce.
 
OlinaL 27.10.2018
vysává a vytírá najednou - 2v1 rychle se nahřívá dostatečně dlouhý přívodní kabel velký zásobník na vodu skladný
Marie H. 04.10.2018
Podlahy se nádherně lesknou. Díky páře se také odstraní spolehlivě všechny bakterie. A především šetří čas.
rychlé napařování odstraní i zašlé skvrny na podlaze vysaje i větší smetí snadno se ovládá
Jaroslava, Praha 9 02.10.2018
mam ho tyden doma,a vzledem k tomu ze mam dva male pejsky se mi velice hodi..vytre i vysaje skvele..jsem spokojena :-)
velka vodni nadrzka rychlost naparovani pobere i velke smeti jednoduche ovladani vzladne i koberec s nizkym vlasem je trosku tezky nenavijejici se kabel trosku huči
Lenka 17.09.2018
vysává, vytirá, vysává a vytírá zároveň Kabel je dost dlouhy na vycisteni celeho bytu cca 6 metru Stačí nalít vodu, po cca 30 sekundach je připravený  Rychle a čistě :-)
 
Aneta Sakařová 09.09.2018
Maximální spokojenost!! Již jsem doporučila všem svým kamarádkám, které již také zakoupily. Mraky ušetřeného času, vytírání a vysávání zároveň. Co se týče uskladnění - jeden stroj na celý byt. Překvapil mě výkon vysavače. Skvělý pocit při vytírání parou, mám malé dítě, takže co se týče bakterií, je to skvělý pomocník. Opravdu doporučuji!!
Výkon vysavače Rychlost ohřátí páry Ušetřený čas - vytírání a vysávání zároveň Dlouhý kabel Na jednu nádobku vytřu celý byt a ještě mi zbyde - ušetří vodu! Možnost přidat vonný olej do nádobky s vodou doporučuji dokoupit další náhradní čistící textilii
Kristýna Soukupová 07.09.2018
Ušetří spoustu práce díky tomu, že vysává a stírá zároveň. Bála jsem se, že nebude vysávat tak dobře, ale oproti jiným tyčovým vysavačům má vážně dobrý sací výkon.
Dobrý sací vvýkon Ušetří spoustu času Ušetří místo, jelikož vytře a vysaje zároveň Vysává Stírá Vysává a stírá zároveň
adéla 07.09.2018
super pomocník, výkon super
Zita 30.08.2018
Velmi snadná manipulace, rychlé nahřátí, během chvilku mohu začít stírat, podlahy se mi ještě nikdy takto neleskly.
vysává a vytírá najednou velmi lesklé podlahy po vytření ničí bakterie rychle se nahřívá
Petra, Malá Lhota 28.08.2018
vysává a stírá najednou, ale můžu i jen vysávat, jelikož mám dva koberce je skladný dobře se s ním pracuje
Hana M. 27.08.2018
Vyhovuje mi, používám na podlahy, kde vysávám a stírám najednou, takže to urychlí úklid. Jelikož máme doma i dvě místnosti s koberci, jen přepnu na vysávání a koberce vysaju. Přijde mi, že má i větší tah než klasický vysavač.
šetří čas je skladný vyhovuje mi
Eva Mrázková 26.08.2018
Chválím a hodnotím kladně.
vysává a vytírá najednou rychle se nahřívá dostatečně dlouhý přívodní kabel dobrá manipulace se zásobníkem na vodu skladný
Martin Pokorný 25.08.2018
Pěkně propracovaný vasavač a mop v jednom, vyluxuje a setře zároveň. Máme doma malé batole a líbí se nám, že není třeba na podlahy používat chemických přípravků, pže tímto stíráme pomocí páry, která dezinfikuje. Oceňuji rychlé nahřátí.
 
Iveta Bláhová, Olomouc 24.08.2018
Při vybírání nového ručního vysavače jsem objevila tento vysavač a mop v jednom, lze s ním vysávat i stírat a jak je uvedeno v popisu výrobku, skutečně lze použít i variantu vysávat a stírat zároveň. Tento výrobek je dokonalý pomocník do domácnosti, jelikož ušetří spoustu času.
rychlý úklid 2v1 vysává i stírá zároveň skladný
Monika, Pardubice 20.08.2018
Úklid podklahy už nedělám nadvakrát, s tímto mopem vysávám a vytírám najednou. Mám pár koberců a ty taky vysaji tímto mopem, protože se dá zapnout jednom samostatné vysávání a má na to nástavec, díky kterému to jde moc dobře. Je skladný oproti klasickému vysavači.
šetří místem dobře se ovládá vysávání a vytírání najednou težší oproti normálnímu mopu nepoužívá se saponát
Sabina 12.05.2019
Dneska koupeno, vyzkoušeno - zítra balím a vracím, zcela o ničem. Chtěla jsem to kvůli vysátí a vytření v jednom kroku, ale absolutně bez výsledků.. Podlaha nebyla vyčištěná tak, jako při klasickém vytírání mopem, bohužel :( Navíc je neskutečně hlučný..
design nevytírá řádně těžké hlučné
Simona 11.09.2018
Šetří čas i přírodu, protože nemusím používat saponáty. Konečně přístroj, který opravdu saje i vytírá zároveň.
Velký sací výkon dostane se krásně i do rohů a pod nábytek jednoduché ovládání vhodné na všechny typy podlah - regulace páry není potřeba saponáty
Marika 06.09.2018
velký objem nádoby na prach, držák na kabel je velmi praktický, tento pomocník se v mé domácnosti hodně uplatní
 
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi