Recenze Concept SO-1015

Zobrazit katalog
Concept SO-1015 - Sušička ovoce

Recenze Concept SO-1015

Zajímají Vás názory a recenze na Concept SO-1015? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 45 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Concept SO-1015. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Concept SO-1015 i vy.
1 049,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Hana, Kralupy nad Vltavouflag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
hodně se do ní vejde, usuší houby, zeleninu, ovoce, byliny i houby velmi rychle, dají se dokoupit i sušící plata navíc
sušička je tichá, funguje perfektně
0 ×Nahlásit
Štefan, Bulharyflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Odskusany funguje
0 ×Nahlásit
Petr, Nymburkflag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup
Suší spolehlivě
Síta často praskají
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.07.2023, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup
Funguje supr
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pomerne tichá sušička, jednoduchá a praktická- cena prijateľná, odporúčam. Ja sama som si ju kúpila na základe dobrých skúseností známych, ktorí ju často využívajú a už dva roky bez problémov funguje.
0 ×Nahlásit
Pozemní stavby jižní Čechy s.r.o, Praha 1flag
Hodnoceno 06.09.2017, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup
Perfektní sušička za ty peníze vřele doporučuji.
Žádné
0 ×Nahlásit
Richard, Praha 5flag
Hodnoceno 28.09.2016, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup
Vysoký prostor jednotlivých sušících plat
Lze tedy sušit i vysoké ovoce jako švestky
Jednotlivá plata na sebe výborně pasují
0 ×Nahlásit
Monika, Lounyflag
Hodnoceno 02.08.2016, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup
dají se dokoupit plata což je výhoda
není hlučná, ale člověk si musí uvědomit že sušení například jablek trvá 13 hodin. Například sušička od ETY to udělá za 5 - 6 hodin, ale je zas velice hlučná. A u této sušičky Concept se dá i spát či usnout u TV :)
teď už dělám i sušené maso a jsem z této sušičky nadšená
0 ×Nahlásit
Alfonzflag
Hodnoceno 20.01.2016, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup
pohotovy nakup v dobrej cene,prednosti tovaru zistim počas letnej sezony a doporučenia tiež pridu zneskôr
zatiaľ o žiadnych zaporoch neviem
0 ×Nahlásit
Evaflag
Hodnoceno 05.12.2015, varianta Concept SO-1015
Ověřený nákup
splna moje požiadavky je nehlučná takmer, aj vzľad je dobrý Ďakujem
žiadne som zatiaľ nezistila
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 18
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací