Alzaboxy Cashback až 500 Kč

Recenze Concept SR3140

Zobrazit katalog
Concept SR3140  - Ruční mixér

Recenze Concept SR3140

Zajímají Vás názory a recenze na Concept SR3140 ? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 60 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Concept SR3140 . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Concept SR3140 i vy.
739,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Eva, Sruby 06.01.2020
5 rychlostí Mísa je prakticky veliká
Veronika, Nelahozeves 22.12.2021
Dokáže zpracovat i hutnější těsto, velká spokojenost.
Petr, Brno 25.04.2021
Za tu cenu asi v pohodě
Cena V základu stojan a miska s víčkem Konečně nikde nic necáká Snad jedině nesmyslně krátký kabel Pro flexibilní použití je prodlužovačka nutnost
Alena, Černá Hora 06.12.2020
Chtěla jsem si udělat radost novým mixérem, jelikož starý už stál fakt za nic (15 let, co bych od něho čekala). Vybírala jsem očima, protože mi připadají všechny poměrně dost stejné. Ale jsem s výběrem spokojená. Má super výkon, parádně ušlehá vše co potřebuji .
 
Mirka, Lomnicenad Popelkou 06.11.2020
Na mísu jde přidělat víko proti lítání šlehaného obsahu Objem nádoby 3,4 litrů Na vyndání metel má mixér tlačítko
Bára, Vsetín 04.11.2020
Mísa se během mixování točí dokola proti směru metel, takže se krásně promíchá celý obsah. Navíc dosahuje uplně dolů, což je taky výhoda, nezůstává dole mouka. Už jsem v něm udělala spoustu buchet a koláčů a super. Rychlost je dobrá.
 
Hana, Dačice 06.10.2020
Háky i metly jsou dost dlouhé takže dosáhnout až na spodek misky. Těsto je tak rozmíchané důkladně bez toho abych musela pak domixovávat. Mísa jde při mixování i zavřít, aby nelítal bordel nikde kolem. Prostě super
 
Petra, Radovesnice 28.08.2020
Cena skoro srovnatelná jako mixér bez misky Mísu využívám i když v ní zrovna nešlehám Výkon
 
Jindřiška O. 04.08.2020
Tento mixér s mísou jsem kupovala své vnučce jako dárek do nového bydlení. Prý ho velmi pochvaluje, že už zkoušela sníh i nějaké moučníky. Takže chválím za ní.
 
Lidye, Nymburk 12.07.2020
Tak dlouho jsem o něj škemrala manželovi v obchodě až jsem si ho koupila sama . Nemohla jsem udělat líp. Oproti ceně obyčejného mixéru už se cena tohohle s mísou zase tak moc neliší a je to opravdu o dost lepší s otočnou mísou. Usnadní mi práci, nemusím držet jako blbec .
 
123 ...
 
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací