Recenze Corsair Flash Voyager 64GB

Zobrazit katalog
Corsair Flash Voyager 64GB - Flash disk

Recenze Corsair Flash Voyager 64GB

Zajímají Vás názory a recenze na Corsair Flash Voyager 64GB? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 97 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Corsair Flash Voyager 64GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Corsair Flash Voyager 64GB i vy.
549,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Ondřej, Adamovflag
Hodnoceno 22.12.2023, varianta Corsair Flash Voyager 32GB
Ověřený nákup
Myslel jsem si, že koupí tak známého až legendárního flashdisku nemůžu udělat chybu, avšak opak byl pravdou. Flash disk je sice pěkný a odolný, ale absolutně zklamal, co se týče rychlosti.. Rychlost zápisu po pár sekundách klesne na 5 MB/s, někdy ještě méně.. To je prostě nepřijatelné, a flash disk je v dnešní době v podstatě k ničemu, neboť je pak už skoro vždy rychlejší soubory přenést přes internet.
indikační dioda
nesmírně pomalá!
vyrobena z materiálu, na který se lepí prach
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta Corsair Flash Voyager 64GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Byl reklamován, protože nebyl funkční, i když byl zánovní. Myslím, že i jako zánovní by měl být vyzkoušen před prodejem
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta Corsair Flash Voyager 64GB
Ověřený nákup
Za mě parádní produkt za velmi slušnou cenu. :-)
Krásný design
Velmi kvalitní materiál
Rychlé zapisování
Poutko na uchycení (třeba na klíče)
Gumová krytka přes USB drží jako přibytá, určitě bych se nebál ztráty
Led dioda svítí velmi slabě
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 05.10.2023, varianta Corsair Flash Voyager 128GB
Ověřený nákup
Dobrý den Rozhodně nikomu nedoporučuji zakoupit tento produkt. je to asi 30 minut co jsem zakoupil flash disk Corsair Voyager 128GB vyhodil jsem 700 Kč protože flashka je uvnitř zlomená. radím vám nekupujte toto zboží!!!!!!!!!!!
Žádné.
Nefunguje.
0 ×Nahlásit
Robert, Česká Lípaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Corsair Flash Voyager 64GB
Ověřený nákup
Corsair jako vždy i u produktů jako usb flaska, vyrábí kvalitní produkty.
Kvalitní guma
Vzhled
Cena
0 ×Nahlásit
Josef, Litoměřiceflag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta Corsair Flash Voyager 32GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super rychlý flash disk.
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 8 - Libeňflag
Hodnoceno 09.02.2023, varianta Corsair Flash Voyager 32GB
Ověřený nákup
Proč, když je deklarováno 32 GB má ve skutečnosti "pouze" 28,8 GB
cena
robustnost
zatím nevím
0 ×Nahlásit
Miloš, Česká Lípaflag
Hodnoceno 07.01.2023, varianta Corsair Flash Voyager 32GB
Ověřený nákup
Do auta na muziku. Bez problému. Rychlost v pohodě.
Nic.
0 ×Nahlásit
Rudolf, Brnoflag
Hodnoceno 25.05.2021, varianta Corsair Flash Voyager 128GB
Ověřený nákup
velká kapacita, spolehlivost i mechanická odolnost
žádné
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 4 - Modřanyflag
Hodnoceno 26.05.2020, varianta Corsair Flash Voyager 32GB
Ověřený nákup
Rychlost
Rozměry
Snadno ztratíte krytku usb
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 28
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací