Léto s Alzou Všude vedro, doma ne

Recenze Creative GigaWorks T20 Series II

Zobrazit katalog
Creative GigaWorks T20 Series II - Reproduktory

Recenze Creative GigaWorks T20 Series II

Zajímají Vás názory a recenze na Creative GigaWorks T20 Series II? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 375 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Creative GigaWorks T20 Series II. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Creative GigaWorks T20 Series II i vy.
1 890,- 1 659,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 375 zákazníků
Napsat recenzi
5 260 ×
4 91 ×
3 15 ×
2 5 ×
1 4 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Petr, Praha Hostivař 09.10.2013
Hrajou opravdu skvěle, mám s čím srovnávat.Na takové "prcky"opravdu paráda.Modré osvětlení kolem hlasitosti mi vůbec nevadí.Když jsou na stole, oči mi neoslnují, je to v jiném úhlu než máte oči.Teda pokud neměříte 130 cm. Pro domací poslech naprosto vyhovujou.Koupil bych si je znovu, všem doporučuju!
čistý a pestrý zvuk skvělé výšky hutné basy čelní výstup na sluchátka a AUX design velikost délka kabelů je pro mě dostačující žádné
Bedřich, Plzeň 12.04.2012
Repraky presne ake som hladal,male, jednoduche,sikovne, dobre hrajuce.Uplna spokojnost
cisty a kvalitny zvukdesignbasyjednoducha instalacia chyba mi vypinaci gombik,nemam rad ked sa to vypina cez volume,ale to je v podstate detail
Pavel, Liberec 14 29.12.2011
Poměr výkon cena-super!! Příjemný,křišťálový zvuk,není umělý a přebasovaný jako u většiny PC reproduktorů.
Firma, Křtiny 23.08.2012
Perfektní zvuk. Doposud jsem kupoval jenom "chrastítka" za pár korun, ale to se nedá srovnat. Creative bych koupil znovu.
Výstup sluchátek i vstup in-line na čelním panelu Basy Čistota zvuku Kvalita zpracování Koupíte a už chrastítko nechcete Extérní napájecí zdroj (impulsní) Klouzavý povrch ovládáacích knoflíků
Martin, Ostrava Zábřeh 16.10.2019
  Koupeno k PC. Protože hraji super, tak skončily u Televize. Musím koupit ještě jedny.
Jaroslav, Brno 43 09.11.2012
Skvělý a čistý zvukVýrazné basy Hladká a klouzavá ovládací tlačítka, ale není to větší problém.
Customer, Prague 25.03.2012
čistý zvuk výšky basy
Zákazník 18.03.2012
Poslouchal jsem Creative Gigaworks T20 2.0 na http://www.youtube.com/watch?v=L1V9ZWF4dR0 .
Jasné výšky a neskutečné basy , které se po někalika hodinách poslechu nezmění v patos jako u dalších značek . Mám na mysli hlavně Genius . Jediné genius , které mě baví jsou ještě SW 2.1 355 , kde to ještě ujde , ale teď hlavně poslouchám tyto jedinečné Creative .
Zákazník 05.02.2012
Uváděné zvukové parametry,v testech a recenzích tohoto produktu nejsou nadsazené anebo přehnané,podle mě jsou zaslouženě poměrně vysoko hodnocené.
Jsem naprosto spokojený.Je to přesně to co jsem hledal. Nic co by mě kazilo radost z pěkného zvukového prožitku jsem nenašel.
Zákazník 31.10.2013
Oproti repráčkům za pár stovek je jasně slyšytelný rozdíl :-) Vyplatí se investovat.
Vše Cena ?
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi