AlzaPlus+ Samsung Galaxy S23

Recenze Creative GigaWorks T40 Series II

Zobrazit katalog
Creative GigaWorks T40 Series II - Reproduktory

Recenze Creative GigaWorks T40 Series II

Zajímají Vás názory a recenze na Creative GigaWorks T40 Series II? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 71 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Creative GigaWorks T40 Series II. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Creative GigaWorks T40 Series II i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Miroslav, Louny 13.03.2013
Krásný čistý zvuk, skoro škoda to dát k PC. Při poslechu přes sluchátka jsou slyšet všechny spektra co moje uši zvládnou. Je slyšet , že si na zesilovači dali záležet. Vybral bych si jinou barvu , kdy byla. Není stereováha.
Norbert, Most 16.07.2022
Kvalitní zvuk Dílenské zpracování Hezký design Hluboké čisté basy
Firma, Kolín 2 24.07.2020
nešumí dobrý zvuk pěkný design
Drahomíra, Zlín 1 30.11.2017
Velmi příjemný a dostatečně dynamický zvuk. V této ceně naprosto nic.
Jiří, Karviná-Fryštát 27.03.2017
Výborný a čistý zvuk. Stylový design. Perfektně vyladěné basy. Prostorový zvuk (resp. imitace).
David, Říčany 16.01.2017
Super design Skvělý zvuk Hloubky (basy) Výšky Modré podsvícení vypínače (součást ovládání hlasitosti) Adapter zvlášť
Firma, Praha 02.11.2016
Kvalitní zvuk Spokojenost
Firma, Brno 10.06.2016
malé rozměry a výborná kvalita zvuku (v rámci kategorie repro k PC) cena
Zákazník 04.08.2015
Na svoju velkost prekvapivo dobre basuju, aj vysky hraju pekne. Posobia esteticky. Zatial ziadne, ale mam ich este len tyzden.
Roman, Praha 9 - Černý Most 14.07.2015
skvělý zvuk cena, nicméně přiměřená kvalitě
123 ...
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací