PET PET

Recenze Creative GigaWorks T40 Series II

Zobrazit katalog
Creative GigaWorks T40 Series II - Reproduktory

Recenze Creative GigaWorks T40 Series II

Zajímají Vás názory a recenze na Creative GigaWorks T40 Series II? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 79 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Creative GigaWorks T40 Series II. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Creative GigaWorks T40 Series II i vy.
2 990,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Nespolahlive repraky s dobrym zvukom
Fajn zvuk, upgrade z T20
lavy reproduktor prestal po par tyzdnoch mesiacoch fungovat - po reklamacii mi tovar vymenili za novy a stalo sa presne to iste. je tam niekde problem s konektorom alebo potenciometrom hlasitosti. Chapem tych co mali T20 a chcu nieco podobne ale zial tento model nemozem 2x odporucit
0 ×Nahlásit
Juraj, Tvrdosinflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Dobry zvuk
Pekny dizajn
Dobry vykon
Problem pri zapojeni.Pravy reproduktor nehral,az po miernom vytiahnuti jacka 3.5mmm zo zvukoveho vstupu reproduktora, zacal fungovat aj on.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Praha 8flag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
První den, zdá se vše v pořádku, kromě...
...podstavce jsou v krabici bokem. Nic proti tomu, montáž není problém. Bohužel má šroub zbytečně vysokou hlavičku, přečnívá a reproduktor se tudíž mírně viklá. Při posouvání po stole škrábe desku.
0 ×Nahlásit
Stanislav, Brnoflag
Hodnoceno 24.02.2023, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Hrají relativně dobře
V dané ceně nic podstatného
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.11.2022, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Jednoduše po třech měsících normálního používání leknuli. Odešel zdroj. Tuhle značku už nikdy více.
Solidní zvuk dokud neodejde zdroj.
Vadný zdroj.
0 ×Nahlásit
Adrián, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 25.07.2022, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Tieto reproduktory, ktoré som po veľmi dlhom zvažovaní zakúpil ma veľmi milo prekvapili a kúpu vôbec neľutujem a kúpil by som ich opäť. V triede reproduktorov 2.0 som nenarazil na lepšie reproduktory ako sú tieto a to som hľadal dni. Od kúpi ma odrádzal hlavne dizajn, ktorý mi príde zaostalý o čom možno svedčí rok vydania 2013, ale vzhľadom na, že to je subjektívny názor nemám nič iné vytknúť, možno absenciu bluetooth konektivity, reproduktory síce majú 3,5mm audio in z prednej strany ale môj telefon nie :) . Nemalým plusom je ich dizajn, čo sa týka stavby a zaberania plochy na stole, ich stavba do výšky je iba plusom pre menšie stoly. Dávam 5* z 5.
Kvalita zvuky, čisté výšky a basy pri nomálnych hlasitostiach
Kvalitná stavba reproduktorov
Manuálne ovládanie BASS/Treble
Automatické vypnutie po nejakej dobe
Dobrá cena pomer kvalita/výkon v triede 2.0 reproduktorov
Kompaktnosť
Absencia bluetoothu
0 ×Nahlásit
Norbert, Mostflag
Hodnoceno 16.07.2022, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Kvalitní zvuk
Dílenské zpracování
Hezký design
Hluboké čisté basy
0 ×Nahlásit
Michal, Bratislavaflag
Hodnoceno 28.06.2022, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Jedina skoda ze basovy vyfuk je smerom hore co znamena ze jeho efekt pocujete len ak sa postavite dalej od stola az k opacnej stene kde ho realne pocut.. je prijemny makky ale pri stole ho nepocut.. je to len dake dute dunenie..
Uzke na priestor
dobre stredy a vysky
umely bas - ako z plechovky
basovy vyfuk smerom hore
0 ×Nahlásit
Tomáš, Brno 2flag
Hodnoceno 12.06.2022, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Reproduktory mají pěkný design a díky svému tvaru zabírají na stole málo místa, takže se hodí i do menších prostor. Zvukový projev mi jako laikovi přijde dobrý - zvuk je čistý, ani při vyšších hlasitostech nejsou známky nějakého drnčení. Obsahuje odnímatelnou prachovou krytku. Pokud jde o zápory - otočné ovládací prvky se neovládají příliš pohodlně (knoflíky jsou malé a těžko se s nimi otáčí). A jak už zmiňovaly jiné recenze, po delší nečinnosti se přepnou do úsporného režimu a opětovné probuzení trvá 3-4 vteřiny, což nemusí každému vyhovovat.
design
rozměry
zvukový projev
manipulace s ovládacími prvky
dlouhé probouzení z úsporného režimu
0 ×Nahlásit
Ľudmila, trnavaflag
Hodnoceno 02.03.2022, varianta Creative GigaWorks T40 Series II
Ověřený nákup
Kupil som ich mame ku televizoru, koli nizkej spotrebe el. energie:) pri beznom ale dost hlasitom rezime spotreba nepresahovala 3 watty. Mama je velmi spokojna. A navyse sa sami vypinaju, asi po 10minutach, a hraju podstatne lepsie nez vstavany reproduktor.
vysoka kvalita spracovania aj zvuku
dost hlasite aj na polovicny vykon
planoval som kupit este jedny, len teraz trosku podrazeli zo 108 na 138, tak cakam kym to padne znovu dolu:)
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 44
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací