AP+ slevy v app Huawei_CZ_Launch

Recenze CrockPot SCCPBPP605

Zobrazit katalog
CrockPot SCCPBPP605 - Pomalý hrnec

Recenze CrockPot SCCPBPP605

Zajímají Vás názory a recenze na CrockPot SCCPBPP605? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 106 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CrockPot SCCPBPP605. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CrockPot SCCPBPP605 i vy.
2 689,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Věra, Táborflag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Měli jsme několik let menší hrnec, potřebovali jsme větší objem. Jsme velice spokojeni, maso je měkoučké, vývar vynikající.
0 ×Nahlásit
Michaela, Vrchotovy Janoviceflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
pecka
0 ×Nahlásit
Marián, Nove Zamkyflag
Hodnoceno 01.10.2023, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
Keramicka nadoba
Cely hrniec sa prehrieva (plast,kov)- je potrebna podlozka
Netesni pokrievka
0 ×Nahlásit
Václav, Bohutínflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
Splňuje očekávání
Funguje
Pomale vareni je super
Keramicka nadoba
0 ×Nahlásit
Jan, Popůvkyflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
spokojenost
0 ×Nahlásit
Ivo, Brnoflag
Hodnoceno 11.06.2023, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
neskladný
zahřívá se v oblasti elektroniky
0 ×Nahlásit
Hana, Praha 7flag
Hodnoceno 27.04.2022, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
nic
0 ×Nahlásit
Iveta, Šumperk 1flag
Hodnoceno 21.02.2022, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
Prostě super, večer ho naplníte a ráno máte hotový oběd.
0 ×Nahlásit
Dominika, Sliačflag
Hodnoceno 14.01.2022, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
Slow cooker zbožňujem. Veľmi mi uľahčil varenie, príprava je pri mnohých jedlách výrazne kratšia, chute sú lepšie (vývar zo SC je topka). Jediná nevýhoda je, že nemá odložený štart. Keď som si ho kupovala, tak som si vravela že šak čo, nevadí, ale teraz... už som mohla spať a tá boloňská, kvôli ktorej som aktuálne hore a čakám, aby som ju mohla zapnúť, sa mohla sama začať variť o 2 v noci :-) Každopádne, som spokojná a rada, že ho mám.
praktický
dobrý ohrev
user friendly
možnosť umývať nádobu v umývačke
nemá časovač
0 ×Nahlásit
Pavel, Plzeňflag
Hodnoceno 07.05.2021, varianta CrockPot SCCPBPP605
Ověřený nákup
objemný, jednoduchý, automaticky po skončení "High" nebo "Low" přepíná na udržování a ukazuje čas od "0"
vyšší hmotnost při manipulaci, velikost na uskladnění, ale pro tu jsem to kupoval
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 40
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací