AD homeoffice PET

Recenze D-Link GO-SW-5G

Zobrazit katalog
D-Link GO-SW-5G - Switch

Recenze D-Link GO-SW-5G

Zajímají Vás názory a recenze na D-Link GO-SW-5G? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 140 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s D-Link GO-SW-5G. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na D-Link GO-SW-5G i vy.
399,- 369,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Kateřina, Praha 4flag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup
Pokud máte jen jeden ethernet kabel (takový ten klasický, který zapojujete do stolního PC či televize) k napojení Xboxu, Apple TV (ta dražší verze) a dalších dvou zařízení současně, tak je toto naprosto skvělá volba - levné, jednoduché.
Funguje ihned po zapojení naprosto bez jakéhokoli problému.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup
jeden mi po 5 rokov odisiel, tento sluzi
1Gbit
vhodny na Win Remote Desktop
cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.11.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup
mám ho jeden deň a funguje ako má, čo je pozitívne
0 ×Nahlásit
Roland, Santovkaflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup
Potreboval som switch aspoň 500 Mbit/s. Je to maličká, nenápadná krabička na stole. Prilepil som o stôl kúskom obojstrannej pásky, tak už stojí stabilne. Na stole mám 2 počítače, 5 portov mi bohato stačí. Funguje bez problémov.
maličký a nenápadný
1000 Mbit/s
až 5 portov
cena
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prešov 1flag
Hodnoceno 28.05.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup
Nabehol okamžite automaticky, žiadna inštalácia nie je potrebná
Napoj sieť do "dierky" do druhej dierky zapoj PC, do tretej TV, atď....
Jednoduché a funkčné
Zatiaľ žiadne
0 ×Nahlásit
Václav, Turnovflag
Hodnoceno 25.04.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nelze pověsit na zeď, jinak vše OK.
0 ×Nahlásit
Zuzana, Praha 8 - Ďábliceflag
Hodnoceno 10.03.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Prostě to funguje tak, jak jsem od zařízení očekával!
0 ×Nahlásit
Vladislav, Chotěbuzflag
Hodnoceno 24.02.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
opravdu malinký a 1Gbit switch
chybí protiskluzové nožičky/ podložka a protože je malinký, kabely jej pak táhnou a nedrží moc na místě
0 ×Nahlásit
Dominik, Trnava 8flag
Hodnoceno 18.01.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup
Funguje bez problémov už pár mesiacov, paráda.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.01.2023, varianta D-Link GO-SW-5G
Ověřený nákup
GLan
Malé rozmery
Cena
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 64
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací