Recenze De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml

Zobrazit katalog
De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml - Sklenice

Recenze De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml

Zajímají Vás názory a recenze na De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 110 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml i vy.
459,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Milan, Liberec 4flag
Hodnoceno 04.07.2024, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
Vymazlemé sklenice.
0 ×Nahlásit
Petr, Čelákoviceflag
Hodnoceno 20.06.2024, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
Nemůžu doporučit. Přes otvor na dně sklenice se do nich dostala voda, jediný co pak jde je sklenice vyhodit. Mám hromadu sklenic od jiné značky, všechny měli nižší cenu, a drží stále.
prémiovost
velké objem
po pár použití se do nich dostane voda, jsou pak na vyhození,
cena - při srovnaní s jinou značkou po nějaké době používání.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
Moc hezký vzhled - ostudu na stole rozhodně neudělají
Kvalitní provedení
U kávovaru De'Longhi (objem) přesně odpovídá předdefinovanému množství Latte nastaveném v kávovaru
V některých recenzích zde je zmíněná křehkost provedení. Prozatím nemohu potvrdit - naopak, máme je cca dva měsíce a vše jak má být.
Lehce vyšší cena
0 ×Nahlásit
Josef, Jaroměř 1flag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
Rozšířený vršek
Perfektně se hodí ke kávovaru.
Lehké.
0 ×Nahlásit
Milan, Hradec Králové 9flag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jediný problém jsem zaregistroval pro pokusu o prodloužení vyzvednutí zboží. Systém my slíbil po zaplacení online prodloužení a po zaplacení mi to neumožnil.
0 ×Nahlásit
Michal, Brno 2flag
Hodnoceno 25.08.2023, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
Pokiaľ sa nerozbije fajn.
Krehké, 1 kus sa rozbil prvý deň. Treba byť veľmi opatrný.
0 ×Nahlásit
Ivana, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
vypadají hezky
sklenice po 3 použití praskla
0 ×Nahlásit
Matouš, České Budejoviceflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
kvalita
design
cena
0 ×Nahlásit
David, Nelahozevesflag
Hodnoceno 03.06.2023, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
Tak zaprvé, tato sklenice nemá inzerovaných 330ml, skutečný objem je mezi 250-270ml (každá z sklenic ze stejné krabice je jiná). To znamená že cafélate, která má tato sklenice v názvu, se z jejich kávovaru vejde jen tak tak (při použití polotučného mléko, při plnotučném se podle mne káva přelije). Na cappuccino je ale skvělá. Dále zpracování samotné sklenice je... divné, křivé. Jediné plus je pokud se vám líbí jak vypadá. A že vám horká káva nepopálí ruku.
Desig
Izolace
Skutečný objem
Kvalita zpracování
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 6flag
Hodnoceno 09.02.2023, varianta De'Longhi Sada sklenic Latte macchiato 2x 330 ml
Ověřený nákup
skvělý design
nepálí
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 32
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací