Recenze DRAŽICE OKCE 200

Zobrazit katalog
DRAŽICE OKCE 200 - Bojler

Recenze DRAŽICE OKCE 200

Zajímají Vás názory a recenze na DRAŽICE OKCE 200? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s DRAŽICE OKCE 200. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na DRAŽICE OKCE 200 i vy.
10 799,-
Skladem 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Martin, Zlín 5flag
Hodnoceno 30.12.2023, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup
Doručeno dle objednávky, vše v pořádku
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Hodnoceno 18.06.2023, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Trochu podceněná proudová únosnost termostatu,po 5 letech odešel i přes nastavení na 60stupňů celsia,pak jsem doplnil zapojení o proudový stykač a byl klid až teď prorezl po 15 letech jinak vše o.k.Doufám ,že ten nový vydrží zase.
Už mám druhý,první vydržel15 let
0 ×Nahlásit
Matouš, České Budejoviceflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup
výkon
zpracování
0 ×Nahlásit
Jindřich, Třebechovice pod Orebemflag
Hodnoceno 05.05.2023, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velký bojler
0 ×Nahlásit
Jan, Černčiceflag
Hodnoceno 07.08.2022, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup
Snadná montáž a zapojení
Rychle ohřeje vodu
Expresní dodání poté co odešel předchozí jiné značky
0 ×Nahlásit
Pavel, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 30.05.2021, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup
Proste bojler
Nekdy je slyset kdyz sepne - spirala bzuci
Navod neobsahuje technicke parametry meho modelu a nebo je v tom chaos - mam OKCE 200 2,2 kW, ale v navodu je jen popis parametru pro 4,0kW
Kryt ovladani moc nedrzi
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Táborflag
Hodnoceno 18.06.2015, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup
Kvalita balení
Plastová záklapka na regulaci ohřevu, nedrží tak, jak by měla a při pověšení boileru na stěnu vypadává.
0 ×Nahlásit
Jakub, Hlavní město Praha Lysolajeflag
Hodnoceno 14.11.2013, varianta DRAŽICE OKCE 200
Ověřený nákup
vyhodou je, ze maji stejne kotveni jako vsechny jejich starsi modely (i 15 let stare). Takze stacilo pravdu sundat stary/nandat novy.
dolni krytka regulatoru termostatu proste nedrzi, je stale otevrena, musi se prelepit izolepou, aby drzela.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací