Recenze Dremel VersaTip

Zobrazit katalog
Dremel VersaTip - Pájka

Recenze Dremel VersaTip

Zajímají Vás názory a recenze na Dremel VersaTip? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 145 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Dremel VersaTip. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Dremel VersaTip i vy.
1 189,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Branislav, Košice - Staré Mestoflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
Prevedenie
Rychlosť ohrevu
Príslušenstvo
Neviem zatial posudit ako dlho vydrzi, nakolko som s nou vela este nepracoval ale zatial ma prekvapila spotreba ak ju nastavite rozumne.
Krabička by mohla byť trošičku menšia - spratnejšia aby sa vošla do každej brašne. Zbytočne sa prenáša "vzduch. (nemožem to považovať za pozitívum ani negatívum. Je to len moj názor). Aspoň, že je pekna.
chyba ukazovatel hladiny
nebola zlozena spravne musel som ju poskladat na novo po odbaleni lebo nefungovalo zapalovanie
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
Perfektní všestranná věc, kupuji již druhou, původní mám přes dva roky a stále slouží.
0 ×Nahlásit
Petr, Plzeňflag
Hodnoceno 10.08.2023, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
rychlost pájení, tavení
zklamalo mi balení nebyl zde pribalen plyn
plus kvalita zpracování nic moc
0 ×Nahlásit
Zoltán, Nitra 11flag
Hodnoceno 02.07.2023, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
Vykonne
Viac sposobov pouzitia
Na najnizsom stupni hreje stale dost silno
Celkom vysoka spotreba plynu
0 ×Nahlásit
Ján, Bratislavaflag
Hodnoceno 22.08.2022, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
Super
0 ×Nahlásit
Ľuboš, čadcaflag
Hodnoceno 18.04.2022, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
keby bol hrot kvalitnejsi je bezkonkurencna v kategorii plynovych pajkovaciek
dobre sa s nou pracuje
4x po pol hodine prevadzky s prestavkami sa rozpadol hrot prikladam foto
nevidiet stav plynu
treba davat pozor na vyfuk horenia lahko spalite nieco okolo
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Kadaňflag
Hodnoceno 28.02.2022, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
Perfektní zpracování
Funguje velice dobře
Vřele doporučuji
Nemám co vytknout
0 ×Nahlásit
Radek, Brnoflag
Hodnoceno 25.02.2022, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
portabilita
rychlost nahrivani
celkove super
Dremel
plneni plynu jde spatne, zkousel jsem nekolik nastavcu, dva ruzne plyny a vzdy polovina plynu skoncila mimo
neni ukazatel stavu plynu
0 ×Nahlásit
Martin, Opatovce nad Nitrouflag
Hodnoceno 24.02.2022, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
Kúpil som prvú a vydržala cca 5 mesiacov. Tak som kúpil druhú a tá sa pokazila za 2 mesiace. Nikdy viac
0 ×Nahlásit
Gabriela, Limbachflag
Hodnoceno 03.01.2022, varianta Dremel VersaTip
Ověřený nákup
skvela vec, spokojnost
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 56
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací