Recenze ECG KG 300 deluxe

Zobrazit katalog
ECG KG 300 deluxe - Elektrický gril

Recenze ECG KG 300 deluxe

Zajímají Vás názory a recenze na ECG KG 300 deluxe? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ECG KG 300 deluxe. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ECG KG 300 deluxe i vy.
1 990,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zákazník, Krhaniceflag
Hodnoceno 02.07.2024, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Snadno se čistí - prima gril.
0 ×Nahlásit
Dalibor, Pržnoflag
Hodnoceno 10.02.2019, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
rychlé nahřátí plotýnek
plynule regulovatenlá teplota mezi 180-230°C
Snad všechny možnosti natočení plotýnek včetně úplného otevření
Kanálek pro odvod tuku do velkého šuplíku
Bytelný kovový rám
Ohebná gumová napájecí šnůra dostatečné délky
Plotýnky jsou výjimatelné, mají teflonovou úpravu a do přístroje se pevně zacvaknou
Packa, která drží polohování je z plastu (zatím ale drží, uvidíme časem)
Matný plast se hůře umývá
0 ×Nahlásit
Helena, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnoceno 29.12.2018, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
perfektní
0 ×Nahlásit
pafsa international s.r.o., Praha 2 - Vinohradyflag
Hodnoceno 24.07.2018, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
možnost nastavení výšky, možnost grilování na dvou plotýnkách, rychlost grilování, snadné umývání
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 10 - Horní Měcholupyflag
Hodnoceno 20.05.2018, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
Uplne otevreni, sundavaci plotny, nastavitelny prostor mezi plotnama. Robusni.
Gril nesmi byt ani trochu nakloneny dopredu, jinak tece omadtek dovnitr (kdyz toho neni moc, da se to lehce utrit)
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 23.10.2016, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
za ty prachy zabavné, učím se na tom
vyndavací plotny hodně usnadní údržbu
nastavitelná výška horního víka - důležité, kvůli tomu jsem to kupoval a nechápu, jak to nějaký kontaktní grill může nemít
drží na tom samolepka Radia 1 ;]
za ty prachy nic
0 ×Nahlásit
Luděk, Žďár nad Sázavouflag
Hodnoceno 23.03.2016, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
funguje
možnost rozkládat volitelná polo
nádobka na tuje je velmi malá
0 ×Nahlásit
Zákazník, Mělníkflag
Hodnoceno 04.01.2016, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
Dobrá cena. Pěkné zpracování, velká grilovací plocha, možnost úplně rozložit. Grilovací desky jde vyjmout, což je super na údržbu.
Trochu více griluje uprostřed než na okrajích, ale to jsem zatím viděl u všech grilů.
0 ×Nahlásit
Rudolf, BRNOflag
Hodnoceno 09.11.2015, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
Kvalitní provedení
nic
0 ×Nahlásit
Pavlína, Kolín 3flag
Hodnoceno 26.10.2015, varianta ECG KG 300 deluxe
Ověřený nákup
Je velký
Vejdou se i bagety na rozpékání
Volitelná výška i teplota
Vyndavací plechy
Šuplík na přebytečný omastek
Vysoký účet za elektřinu, protože syn griluje pořád něco
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací