AlzaPlus+ Alza pro firmy

Recenze ELITE SCREENS, roleta 100"(16:9)

Zobrazit katalog
ELITE SCREENS, roleta 100"(16:9) - Projekční plátno

Recenze ELITE SCREENS, roleta 100"(16:9)

Zajímají Vás názory a recenze na ELITE SCREENS, roleta 100"(16:9)? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 59 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ELITE SCREENS, roleta 100"(16:9). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ELITE SCREENS, roleta 100"(16:9) i vy.
3 089,-
Skladem > 5 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník, Žebrák 13.03.2013
Opravdu kvalitně vyrobené plátno, složitá montáž na strop jen ve 2 lidech (doporučuji aspoň 3 xD), čas ukáže jak se bude chovat stahvoací mechanismus, ale zatím to vypadá, že nebudou potíže. Nemám co vytknout. žádné, mohu doporučit.
Martin, Praha 01.04.2013
Plátno je vhodné pouze v situaci, kdy nemáte čistou bílou zeď. Plátno má strukturu textilie a společně s rastrem LCD projektoru vytváří efekt řádků. Na čisté bíle zdi se to neděje. Nepřináší lepší viditelnost.
Robert, Praha 02.02.2020
Velikost za super cenu Ze začátku smrdi gumou
Firma, Praha 6 16.12.2019
ostrý obraz kvalitní zpracování
Firma, Černá u Bohdanče 30.07.2018
Černé provedení vypadá opravdu fobře Funguje dle očekávání Zatím nic
Zdeněk, Liberec 21.01.2016
Lehká instalace.Kvalitu plátna nedokážu posoudit.Při zapnuti projektoru při bližším pohledu u plátna se platno jakoby třpití
Firma, Třebíč 06.05.2015
Skvělá. Snad je šňůrka na stahování by mohla být kvalitnější.
Petr, Praha 29.04.2015
Velká plocha. Skvělá odrazivost. Dobře fungující navíjení. Pevná kovová konstrukce. Relativně snadná instalace. Mám ho před oknem a se zataženými žaluziemi neprosvítí zezadu ani když na okno přímo svítí slunce. Vysoká cena na to, že stahování a navíjení je pouze mechanické.
Milan, Praha 5 - Zličín 06.06.2017
Vše OK, plní svůj účel Obraz lepší než na zdi :) Po vytažení jsou kraje plátna trochu prohnuté
Radim, kamenice ladvi 17.12.2014
Velké plátno. Jako dárek k projektoru jsem dostal plátno 92''' a to je opravdu málo. Řekl bych, že 120'' je minimum, spíše by mohlo být ještě větší 1. Montáž na zeď mi chvíli zabrala, než jsem vybral vhodný způsob. Způsob doporučený výrobcem jsem si vevybral, nevzbuzoval důvěru. Naopak mám srovnání s plátnem Comm-Tec 92'', což je německý výrobce, kde je montáž na stěnu absolutně jednoduchá, montuje se do adaptérů, které se na zeď nejprve našroubují a pak se do nich plátno nacvakne 2. Plátno na dvou místech prosvítá, má ve spodní bílé části asi 2 5ti centimetrové škrábance (spíše tam chybí barva) přes které je vidět světlo. Mám totiž plátno přes okno. Jinak bych si toho asi nevšiml.
12
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací