6 tipů, jak ušetřit AlzaCafé

Recenze ELITE SCREENS, roleta 106"(16:9)

Zobrazit katalog
ELITE SCREENS, roleta 106"(16:9) - Projekční plátno

Recenze ELITE SCREENS, roleta 106"(16:9)

Zajímají Vás názory a recenze na ELITE SCREENS, roleta 106"(16:9)? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 81 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ELITE SCREENS, roleta 106"(16:9). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ELITE SCREENS, roleta 106"(16:9) i vy.
3 989,-
Na objednávku do 14 dnů

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Pardubice 07.03.2016
Super krásné plátno. Jediné na co pozor, 150" plátno se do auta určitě nevejde, takže nechat si dovézt na pobočku ve městě a pak kousek s otevřeným kufrem. Na velké vzdálenosti určitě ne.
Design Velikost Vlastní kino doma Černé pozadí utlumí venkovní světlo Krátké šroubky s hmoždinkami, potřeba si dokoupit alespoň 10/120 šrouby
Zákazník, Žebrák 13.03.2013
Opravdu kvalitně vyrobené plátno, složitá montáž na strop jen ve 2 lidech (doporučuji aspoň 3 xD), čas ukáže jak se bude chovat stahvoací mechanismus, ale zatím to vypadá, že nebudou potíže. Nemám co vytknout. žádné, mohu doporučit.
Zákazník 21.02.2012
Splňuje požadavky.
Vyhovující
Martin, Praha 01.04.2013
Plátno je vhodné pouze v situaci, kdy nemáte čistou bílou zeď. Plátno má strukturu textilie a společně s rastrem LCD projektoru vytváří efekt řádků. Na čisté bíle zdi se to neděje. Nepřináší lepší viditelnost.
Robert, Praha 02.02.2020
Velikost za super cenu Ze začátku smrdi gumou
Firma, Praha 6 16.12.2019
ostrý obraz kvalitní zpracování
tomas 13.05.2019
dobrý den to co tu lidi píšou někteří je velká blbost za ty prachy co je ta akce tak bezkonkurenční krásně odrazy světlo,velké plátno, je sice pravda že trochu rohy se ohýbají,ale ani si nevšimnete.Opravdu krásny obraz a to jsem náročny skušaval jsem z druhym plátnem co má povrh šedostříbry a tak už to jde poznat ten rozdíl když si kupujete opravdu plátno tak jedině šedý odstín jeto obrovský rozdíl jinač platno super.
nic jsem spokoneny trochu ty rohy že se ohybají ale není to drazticke.
Firma, Černá u Bohdanče 30.07.2018
Černé provedení vypadá opravdu fobře Funguje dle očekávání Zatím nic
Firma, Brno 19.06.2018
Snadná instalace Obraz na plátně vypadá velmi dobře (4K HDR projektor)
Radek, Moravské Knínice 10.07.2017
super plátno jsem max.spokojen
pěkný obraz snadná instalace velikost vůbec nic
123
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací