BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Recenze ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)

Zobrazit katalog
ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1) - Projekční plátno

Recenze ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)

Zajímají Vás názory a recenze na ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 80 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1) i vy.
2 389,-
Skladem 4 ks u dodavatele
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

David, Praha 4 - Krčflag
Hodnoceno 08.01.2024, varianta ELITE SCREENS, roleta 85"(1:1)
Ověřený nákup
Za 2159kč bych asi zvážil opět jeho koupi, za aktuální cenu přes 3000kč bych hledal jinou variantu
Vybráno protože vyhovují rozměry
Po dvou dnech začal mechanismus při stahování vrtaz
Někdy je třeba vícekrát provést finální zatažení
zatahování je potřeba provádět opatrně - nemá brzdu
0 ×Nahlásit
Patrik, Chýniceflag
Hodnoceno 19.11.2019, varianta ELITE SCREENS, roleta 99"(1:1)
Ověřený nákup
ideální velikost pro moje potřeby (domácí sledování filmů)
na strop lze připevnit jen pomocí háčku / řetízku, přes konzoli jen na svislou stěnu
0 ×Nahlásit
Pavel, Dolany nad Vltavouflag
Hodnoceno 14.05.2017, varianta ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)
Ověřený nákup
Super roleta
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 14.04.2017, varianta ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)
Ověřený nákup
Dobra kvalita, jednoducha i rychla manipulacia vratane ukotvenia. Dobra cena.
Zatial bez vyhrad.
0 ×Nahlásit
Vlastislav, Černošiceflag
Hodnoceno 27.07.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta 85"(1:1)
Ověřený nákup
Po dvou letech měním hodnocení na pouhé 2*, důvody:
Plátno je zvlněné a to všude. Ze začátku byly ohnuté pouze okraje, nyní již několik vln po celé ploše.
Pro projektory s dobrou svítivostí a full HD rozlišením mi přijde povrch plátna nekvalitní - při světlých scénách se leskne a navíc je příliš vidět struktura plátna, takže nevyužijete jemné rozlišení promítaného obrazu.
0 ×Nahlásit
Patrik, Bratislavaflag
Hodnoceno 06.01.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)
Ověřený nákup
Vyborne platno. Bal som sa, ze sa bude krcit, ale nastastie, mne sa to nestalo. Pre moje domace pouzitie je uplne dostacujuce.
Prvych par dni / tyzdnov treba castejsie vetrat, lebo platno chemicky "intenzivne vonia".
0 ×Nahlásit
Vladimír, Neratoviceflag
Hodnoceno 17.11.2015, varianta ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)
Ověřený nákup
používáme ve třídách, bez problémů
0 ×Nahlásit
Stanislavflag
Hodnoceno 16.09.2015, varianta ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)
Ověřený nákup
Dobre, velke...
Okraje su trochu ohnute. Ked sa platno roztiahne, okraje su vytocene do vnutra... Neviem cim to je.
0 ×Nahlásit
ATD System spol. s r.o., Brnoflag
Hodnoceno 02.08.2015, varianta ELITE SCREENS, roleta 99"(1:1)
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost
0 ×Nahlásit
Ondřej, Praha 5flag
Hodnoceno 04.05.2015, varianta ELITE SCREENS, roleta 113"(1:1)
Ověřený nákup
Velké, snadno montovatelné.
Zatím žádné vlny nedělá.
Po prvním rozvinutí smrdí plastovinou, ale to rychle zmizí.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 22
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací