Recenze ELITE SCREENS, roleta 150"(16:9)

Zobrazit katalog
ELITE SCREENS, roleta 150"(16:9) - Projekční plátno

Recenze ELITE SCREENS, roleta 150"(16:9)

Zajímají Vás názory a recenze na ELITE SCREENS, roleta 150"(16:9)? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 64 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ELITE SCREENS, roleta 150"(16:9). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ELITE SCREENS, roleta 150"(16:9) i vy.
5 989,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Petr, Hlavní město Praha Záběhliceflag
Hodnoceno 18.05.2024, varianta ELITE SCREENS, roleta 84"(16:9)
Ověřený nákup
Moje zkušenost je velmi dobrá. Některé komentáře psaly, že plátno po rozbalení nevoní, což v mém případě nebylo. A vytažené je taktéž krásně rovné. Takže asi záleží kus od kusu. Obraz je velmi kvalitní (ale nemám volnou bílou stěnu tak nemůžu porovnat). V balení je však jen příslušenství pro montáž na stěnu, nikoliv na strop. To jde však za pár korun přikoupit, jen je třeba na to myslet. Celkově však velká spokojenost!!
0 ×Nahlásit
FINKTEC spol.s r.o., Nové Zámkyflag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta ELITE SCREENS, roleta 150"(16:9)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobry pomer cena a kvalita pri danom rozmere
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 25.01.2022, varianta ELITE SCREENS, roleta 84"(16:9)
Ověřený nákup
Relatívne priemerné plátno, pre nenáročných používateľov. Ohýbanie okrajov je samozrejmosť ako aj u iných modelov, nedá sa tomu zabrániť a nepomôžu žiadne triky, dobrá správa však je, že to takmer vôbec nevadí, pretože to je takmer nebadateľné (opäť pre menej náročných). Prekvapil ma odpor pri rozvíjaní plátna.. keď ho chcete roztiahnuť musíte ho ťahať asi silou 10kg kým ho rozviniete naplno. Napriek tomu, že udávali možnosť uchytenia na strop, reálne to s pridaným príslušenstvom možné nie je (pri verzii 84" pri vyšších uhlopriečkach by to možné byť malo podľa pridaného letáku) a keď si aj dokúpite príslušenstvo, je ho možné uchytiť iba na "reťaz" čo znamená, že plátno bude voľne plantať na stene. Preto som si musel vytvoriť vlastný držiak na ktorý som ho upevnil. Plátno je vhodné, ak potrebujete premietaciu plochu pretože nemáte kvalitnú bielu stenu. Ak to myslíte s premietaním vážne a chcete pravidelne pozerať TV/Filmy s vysúvacím plátnom vôbec nerátajte, neoplatí sa to ani za tieto peniaze. Jediné, čo vám zaručí naozaj kvalitný obraz a plné využitie potenciálu projektora je stabilné "rámové" napnuté plátno trvalo uchytené na stenu. Ak však nemáte takúto možnosť a neviete tomu prispôsobiť izbu, potrebujete iba niečo kde bude obraz relatívne dobre viditeľný a občas si na ňom môžete pozrieť seriál/film, toto plátno je tolerovateľné.
cena
vzhľad
kvalita schránky
uchytenie na strop bez DIY nemožné
odpor pri rozvíjaní
nie príliš kvalitný náter na plátne
ohýbanie rohov
0 ×Nahlásit
Robert, Prahaflag
Hodnoceno 02.02.2020, varianta ELITE SCREENS, roleta 135"(16:9)
Ověřený nákup
Velikost za super cenu
Ze začátku smrdi gumou
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 6flag
Hodnoceno 16.12.2019, varianta ELITE SCREENS, roleta 92"(16:9)
Ověřený nákup
ostrý obraz
kvalitní zpracování
0 ×Nahlásit
Michal, Černá u Bohdančeflag
Hodnoceno 30.07.2018, varianta ELITE SCREENS, roleta 120"(16:9)
Ověřený nákup
Černé provedení vypadá opravdu fobře
Funguje dle očekávání
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 5 - Zličínflag
Hodnoceno 06.06.2017, varianta ELITE SCREENS, roleta 120"(16:9)
Ověřený nákup
Vše OK, plní svůj účel
Obraz lepší než na zdi :)
Po vytažení jsou kraje plátna trochu prohnuté
0 ×Nahlásit
Lukáš, Karlovy Vary - Stará Roleflag
Hodnoceno 11.09.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta 84"(16:9)
Ověřený nákup
Za tu cenu dobré plátno. 16:9 je vhodné pro 99% projektorů k domácímu kinu.
Nenapne se úplně dokonale.
0 ×Nahlásit
Marek, Jablonecflag
Hodnoceno 18.05.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta 106"(16:9)
Ověřený nákup
jednoduchá montáž
0 ×Nahlásit
Martin, Doksyflag
Hodnoceno 22.03.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta 120"(16:9)
Ověřený nákup
odrazovost (dělá to co se očekává)
povedený design
kroutí se po okraji (5-8cm)
rozhodně není připraveno pro montáž na strop (nutno sehnat vlastní L profily z kovu a dírkami + 2x vrut)
loupe se barva v horním rohu (2cm)
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 19
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací